De beste catering in de omgeving van Drenthe

Bent u woonachtig in de omgeving van Drenthe en bent u op zoek naar de juiste cateraar? Schakel dan Gasterij De Schildhoeve in. Gasterij De Schildhoeve uit Fluitenberg, omgeving van Hoogenveen, kan de catering verzorgen voor grote feesten en partijen. Wij hebben de afgelopen tien jaar veel ervaring opgedaan bij diverse klanten en kunnen met trots zeggen dat wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de catering op feesten en partijen. Bent u op zoek naar een goede cateraar? Lees hieronder dan wat de mogelijkheden zijn.

Catering op locatie

Bij een groots feest horen natuurlijk diverse hapjes en drankjes. Wanneer u een groot feest wilt organiseren voor al uw collega’s is het vaak geen doen om zelf hapjes te maken. Zorg er dan ook voor dat u een cateraar in Drenthe inschakelt om uw zorgen uit handen te nemen. Gasterij De Schildhoeve kan u hierbij van dienst zijn. Wij verzorgen al jarenlang de catering in de omgeving van Drenthe. Niet alleen verzorgen wij de catering bij grote feesten op De Schildhoeve, ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor de catering op externe locaties. U kunt hierbij kiezen uit een kant en klaar buffet, maar het is ook mogelijk om een live kok in te schakelen. Daarnaast zullen wij uiteraard rekening houden met diverse allergieën en dieetwensen.

Een onvergetelijk feest

Wanneer u de catering in de omgeving van Drenthe wilt laten verzorgen door Gasterij De Schildhoeve, kunt u contact met ons opnemen. Zo kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0528-220002. Ook kunt u ervoor kiezen een e-mail te sturen naar het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Onze collega’s zullen vervolgens samen met u kijken naar de wensen en ideeën voor op uw feest. Wij zullen samen met u een cateringplan opstellen zodat uw feest een onvergetelijke dag zal worden!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions