De beste catering voor uw bruiloft

Zijn u en uw partner van plan de grote sprong te wagen? Dan heeft u de komende tijd waarschijnlijk nog een hoop te regelen. U moet op zoek gaan naar een trouwlocatie, de juiste aankleding en daarnaast moet u alles regelen omtrent deze feestelijke dag. Dat is natuurlijk alleen maar leuk, maar toch zou het wel fijn zijn om wat touwtjes uit handen te geven. Bij Gasterij de SchildHoeve kunt u terecht voor de beste catering voor uw bruiloft. Gasterij de SchildHoeve is te vinden in de omgeving van Hoogeveen, Drenthe.

Live cooking op locatie

Gasterij de SchildHoeve biedt haar klanten een diversiteit aan cateringmogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de catering voor uw bruiloft een uniek tintje te geven, wanneer u kiest voor live cooking op locatie. De koks van De SchildHoeve komen dan bij u op locatie koken. De koks werken uitsluitend met verse producten en zullen een ware show neerzetten tijdens uw bruiloft.

Naast een live kok op locatie kunt u ook kiezen voor koude en warme buffetten. De meest heerlijke hapjes worden door de koks van Gasterij de SchildHoeve klaargemaakt en naar u toe gebracht. Ook is het een mogelijkheid om de buffetten te combineren met het barbecue arrangement dat live door onze koks wordt voorbereid. Het is overigens belangrijk om te weten dat u altijd door kunt geven wanneer u of uw gasten last hebben van allergieën. De buffetten en live arrangementen houden altijd rekening met de allergieën die u aan ons doorgeeft.

Gasterij de Schildhoeve

Bent u op zoek naar een cateraar voor uw bruiloft? Schakel dan Gasterij de SchildHoeve in voor de goed verzorgde catering voor op uw bruiloft in de omgeving van Drenthe. U kunt vrijblijvend contact opnemen via het emailadres info@deschildhoeve.nl. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0528 - 220 002.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions