Dé catering kok met passie voor eten

Wilt u uw feest tot in de puntjes regelen? Denk er dan eens over na om een catering kok van Gasterij de Schildhoeve in te schakelen. Wij van Gasterij de Schildhoeve vinden eten één van de belangrijkste dingen op de wereld. Het is dan ook onze passie om anderen blij te maken met onze hapjes, drankjes en gerechten. Onze koks kunt u inschakelen wanneer u een feestje bij u thuis heeft. Ook kunt u onze koks tegenkomen op diverse bedrijfsfeesten, recepties of bruiloften.

Passie

Iedere catering kok van Gasterij de Schildhoeve heeft een passie voor eten en koken. Dit laten zij ook blijken in hun werk. Of ze nou op pad moeten naar Hoogeveen, of elders in de regio van Drenthe aan het werk zijn, onze koks maken de mooiste gerechtjes voor u klaar. Onze koks schakelt u in wanneer u een heerlijke barbecue op locatie wilt. De chefs van Gasterij de Schildhoeve maken de lekkerste gerechten live achter de barbecue voor u klaar. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om koude en warme buffetten te reserveren voor uw feest. Met gluten- of zuivelallergieën wordt rekening gehouden, en ook vegetarische wensen kunt u aan onze koks doorgeven. Het is mogelijk om tot een week voor uw feest uw speciale wensen door te geven.

Maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de diverse culinaire arrangementen die onze catering kok in Hoogeveen u aan kan bieden? Dan kunt u direct contact opnemen met ons. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0528 - 220 002. Ook kunt u ons een mail sturen naar het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Daarnaast kunt u altijd een afspraak met ons maken om al uw eetwensen door te geven. Wij maken samen met u een plan om de catering zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions