Kies bij ons de juiste catering voor op uw bedrijfsfeest

Bent u een bedrijf dat uw werknemers graag in het zonnetje wilt zetten? Organiseer dan binnenkort een bedrijfsfeest! Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat een bedrijfsfeest zorgt voor een meer relaxte sfeer op de werkvloer. Daarnaast leert u uw medewerkers ook beter kennen bij een gezellig feest voor u en al uw collega’s. Lijkt het u leuk om een feest te organiseren en zo uw collega’s te bedanken voor al hun harde werk? Organiseer dan een feest met heerlijke hapjes en drankjes. Gasterij De Schildhoeve kan u hierbij helpen door de catering te verzorgen.

De verzorgde catering voor op uw bedrijfsfeest

Wanneer u als bedrijf een groot feest wilt organiseren, wilt u uw gasten natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes serveren. Gasterij De Schildhoeve kan u hier uitstekend bij helpen, aangezien wij al jarenlang de catering verzorgen voor grote feesten en partijen. Niet alleen verzorgen wij diners voor verschillende feesten bij ons op De Schildhoeve, ook is het mogelijk om bij ons catering op locatie te bestellen. Daarnaast kunnen wij van de catering een grote show maken. Zo kan één van onze koks live op locatie komen koken. Op deze manier zijn de gerechten verser dan vers en heeft u tegelijkertijd entertainment voor op uw feest!

Contact

Bent u woonachtig in de omgeving van Hoogeveen in Drenthe en bent u op zoek naar een geweldige kok of naar fantastische catering voor op uw bedrijfsfeest? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0528-220002. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Onze medewerkers kunnen samen met u nadenken over de juiste gerechten en aankleding. Daarnaast zullen wij altijd rekening houden met diverse diëten en allergieën. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn op uw feest of partij!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions