De locatie van uw dromen voor een zilveren bruiloft

Zilver, een materiaal dat staat voor eeuwigheid en duurzaamheid. Dit geldt ook voor een zilveren bruiloft. Bent u al 25 jaar getrouwd met uw partner, dan is het tijd om u beiden in het zonnetje te zetten en deze speciale gebeurtenis groots te vieren. Gasterij de SchildHoeve biedt u een bijzondere locatie, die alles in huis heeft om uw zilveren bruiloft in Hoogeveen in stijl te vieren. De juiste locatie, passende catering en unieke entertainmentmogelijkheden zorgen ervoor dat deze dag een onvergetelijk moment wordt.

De vele mogelijkheden voor uw zilveren bruiloft

Gasterij de SchildHoeve biedt een mooie feestlocatie waar u uw zilveren bruiloft in Drenthe zeker passend kunt vieren. Omringd door een bosrijke omgeving is het de perfecte locatie voor een sprookjesachtig en natuurlijk feest. Wij verzorgen de gehele aankleding van de ruimte en kunnen tevens de catering op ons nemen. Verschillende arrangementen zorgen ervoor dat deze speciale dag geheel naar wens ingericht kan worden. Onze koks maken de lekkerste hapjes en drankjes, waardoor u en uw gasten optimaal genieten. Uw diner wordt verzorgd met de grootste zorg en verse kwaliteitsproducten. Passend entertainment maakt deze bijzondere dag helemaal compleet.

Uw zilveren bruiloft in Drenthe vastleggen? Onze parktuin ‘’De Verleiding’’ leent zich uitstekend voor een fotoreportage. Romantische foto’s op het bruggetje bij de vijver of foto’s met het bos als achtergrond, zorgen voor een dierbare herinnering aan deze bijzondere feestdag.

Een knallend bruidsfeest

Onze sfeervolle zalen zijn geschikt voor ruim 500 personen, waardoor elk gezelschap bij ons terecht kan. Een knallend bruidsfeest met kleine en grote groepen, waarbij culinaire verwennerijen in de vorm van een koud en warm buffet zorgen voor de finishing touch. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een zilveren bruiloft in Hoogeveen en omgeving, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ook bent u van harte welkom voor een gratis rondleiding bij Gasterij de SchildHoeve voor een sfeerimpressie en eventuele ideeën van onze medewerkers!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions