De perfecte locatie voor al uw feesten en partijen

Bent u op zoek naar de perfecte feestlocatie voor uw familiedag, jubileum, diner, themafeest of een andere gelegenheid die gevierd moet worden? Bij Gasterij De Schildhoeve in de gemeente Hoogeveen in Drenthe kunt u terecht voor al uw feesten en partijen. Wij bieden een groot scala aan verschillende mogelijkheden, waardoor uw feest een groot succes wordt.

Mogelijkheden voor particuliere feesten en activiteiten

U kunt bij De Schildhoeve terecht voor verschillende activiteiten. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld binnenactiviteiten voor als het weer niet meezit. Daarnaast organiseren wij vele buitenactiviteiten, waarmee bijvoorbeeld een dag teambuilding of het familieweekend tot een succes maakt. De activiteiten gaan gepaard met verschillende arrangementen die variëren van twee keer koffie en gebak tot een koffietafelbuffet en toevoeging van een ijsbuffet. U kunt kiezen uit verschillende leuke spellen die gegarandeerd voor een hoop competitie en plezier zorgen.

Viert u liever ’s avonds feest? De Schildhoeve biedt verschillende mogelijkheden voor het geven van feesten, partijen en recepties. Houdt u bijvoorbeeld van verkleedpartijen en leuke thema’s? Dan kunt u bij ons terecht voor een themafeest dat helemaal aansluit bij uw wensen. Het feest wordt een betoverende ervaring wanneer u kiest voor een sprookthema, of herleef oude tijden met een jaren zeventig themafeest. Eén ding is zeker, bij Gasterij De Schildhoeve in Drenthe wordt uw feest een groot succes.

Contact

Bent u benieuwd naar de arrangementen en mogelijkheden die De Schildhoeve u kan bieden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0528 – 220 002 of door een mail te sturen naar info@deschildhoeve.nl. Ook is er de mogelijkheid tot het maken van een afspraak, zodat u een voorproefje kunt krijgen van onze mooie locatie.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions