De Schildhoeve, voor al uw cateringwensen op locatie

Een goed feest zonder de juiste hapjes en drankjes bestaat niet. Zorg er dan ook voor dat uw gasten op uw feest niet zonder lekkere snacks en een goed buffet komen te zitten. Gasterij De Schildhoeve kan deze hapjes en drankjes voor u verzorgen. Wij hebben de afgelopen jaren de catering verzorgd op diverse feesten en partijen, en kunnen dus met trots zeggen dat wij een bedrijf zijn met voldoende ervaring. Lijkt het u wat om de catering door ons te laten verzorgen? Hieronder kunt u de diverse mogelijkheden omtrent de catering terugvinden.

Een lopend buffet of live catering

Catering op locatie is natuurlijk ideaal wanneer u een feest wilt geven voor vrienden, familie of collega’s. Bij Gasterij De Schildhoeve kunt u terecht voor catering op locatie. Zo kunt u bij ons kiezen uit een lopend buffet, maar het is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een live catering. Bij live catering zal één van onze koks voor u koken tijdens uw feest. Uiteraard houden wij bij catering op locatie rekening met diverse dieet- en allergiewensen. Overigens kunt u bij ons niet alleen terecht wanneer u woonachtig bent in Hoogeveen, Drenthe. Wij kunnen onze cateringdiensten ook verzorgen in Zuidwolde, Emmen, De Wolden, Ruinen, Meppel, Zwolle, Coevorden en Klazienaveen.

Neem contact op met Gasterij De Schildhoeve

Wanneer u geïnteresseerd bent in catering op locatie kunt u contact met ons opnemen. Zo kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0528-220002. Daarnaast is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Wij maken vervolgens graag een afspraak met u om uw wensen en ideeën met u door te nemen. Wij kijken ernaar uit om uw catering te kunnen verzorgen en om bij te kunnen dragen aan het succes van uw feest.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions