Een 50-jarig bestaan: de gouden bruiloft

Een huwelijk van goud, dat is waar de meeste koppels van dromen. Als u al vijftig jaar lang met elkaar bent getrouwd, betekent dit dat u een gouden bruiloft heeft. Het is een bijzondere en belangrijke mijlpaal. Ideaal voor een passend feest! Wilt u deze bijzondere dag samen met uw familie en kennissen vieren, dan kunt u uw gouden bruiloft bij Gasterij de SchildHoeve in Hoogeveen organiseren. Onze feestlocatie is gelegen in Fluitenberg, in de provincie Drenthe, en biedt plek aan feesten van groot tot klein. Omringd door prachtige natuur is het dan ook de ideale locatie voor een groots feest.

Feesten in stijl

Uw gouden bruiloft vieren in Hoogeveen doet u geheel in stijl bij Gasterij de SchildHoeve. Verschillende feestzalen zorgen ervoor dat u altijd een mooi plekje vindt voor uw feest. Wij verzorgen de locatie tot in de puntjes, waardoor de aankleding geheel naar wens is. Is het mooi weer, dan biedt onze parktuin ook een prachtig decor voor uw gouden huwelijksfeest. Gasterij de SchildHoeve staat niet alleen bekend om haar bijzondere feestlocaties, maar kan ook de gehele catering op zich nemen. Tijdens uw gouden bruiloft in Drenthe verzorgen onze medewerkers de hapjes en drankjes, en kan er tevens gekeken worden naar passend entertainment. Uw wensen en ideeën staan hierbij centraal. Optimaal genieten is waar het deze dag om draait.

Doe ideeën op

Wilt u uw gouden bruiloft in Hoogeveen organiseren bij Gasterij de SchildHoeve? Wij nodigen u graag uit voor een gratis rondleiding, zodat u de locatie kunt bezichtigen en wij samen met u deze bijzondere dag kunnen doornemen. Hier kunt u ideeën opdoen en u laten inspireren door de prachtige omgeving en vakkundige medewerkers. Neem direct contact met ons op voor verdere informatie en zorg dat uw gouden bruiloft een dag wordt om nooit te vergeten!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions