Een bedrijfspresentatie in Drenthe

Bent u sinds kort begonnen met een nieuwe onderneming? Of heeft u een nieuw product op de markt gebracht die u wilt introduceren bij een groter publiek? Gasterij de Schildhoeve is u graag van dienst met een volledig georganiseerde bedrijfspresentatie in Hoogeveen, op de Fluitenberg. Deze locatie is zeer eenvoudig met de auto en het openbaar vervoer te bereiken, doordat het gelegen is op slechts twee minuten van de A28 en tien minuten van het station in Hoogeveen. Auto’s van uw gasten kunnen gratis op ons eigen terrein worden geparkeerd.

De locatie beschikt over een kleine en een grote zaal, die voor respectievelijk 350 en 500 mensen plek bieden. Kortom, voor iedere bedrijfspresentatie hebben we een geschikte oplossing te bieden! Aan het eind van de productpresentatie in Drenthe kunt u genieten van een heerlijk diner of buffet, of wandelen door de fraaie parktuin.

Ideale sfeer voor een productlancering

De organisatie van een productlancering in Hoogeveen verloopt zeer flexibel, als u kiest voor Gasterij de Schildhoeve. Onze zalen zijn eenvoudig om te bouwen, zodat deze qua sfeer en stijl perfect aansluiten bij uw nieuwe product. Hierbij houden we rekening met de vooraf door u opgegeven wensen. Daarbij zijn onze zalen voorzien van de nodige audiovisuele hulpmiddelen, zoals een geïntegreerde beamer met beamerscherm, flipovers en een microfoon voor in grote groepen.

Na afloop van uw productpresentatie in Hoogeveen bieden we u de mogelijkheid om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Pakt u het liever wat groter aan? Kies dan voor een compleet koud of warm buffet, een barbecue of live cooking!

Meer weten over bedrijfspresentaties? 

Nieuwsgierig geworden naar onze bedrijfspresentaties in Drenthe? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord om u meer te vertellen over onze mogelijkheden. Samen zorgen we voor een onvergetelijke productlancering.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions