Een persoonlijke uitvaart

Als u een dierbare verloren heeft waar u veel om geeft en vele mooie jaren mee heeft mogen delen, wilt u natuurlijk dat deze persoon het mooiste afscheid krijgt. De beste manier om een mooi afscheid te geven voor uw overleden dierbare, is door de condoleance zo persoonlijk mogelijk te maken. Door een persoonlijke condoleance te organiseren, kunt u de overleden dierbare namelijk echt eren, op de manier zoals hij of zij dit gewild had. Wilt u de mooiste en meest persoonlijke uitvaart organiseren voor uw dierbare? Dan opent de SchildHoeve graag de deuren voor u en uw gezelschap.

Een persoonlijk afscheid organiseren in Hoogeveen in Drenthe

Er zijn diverse manieren om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk te houden. Zo kunt u de diverse elementen van een uitvaart inzetten om het afscheid van uw overleden dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken, zoals de condoleance, het eten en drinken dat u serveert en de omgeving van de uitvaart en/of de koffietafel na het afscheid. Hield uw dierbare bijvoorbeeld erg van de natuur? Dan organiseert u de condoleance van uw dierbare in een mooie groene omgeving, om hem of haar echt te eren en de laatste wens te vervullen. Was uw overleden dierbare echt liefhebber van bepaalde hapjes of bepaalde drankjes, dan eert u hem of haar door deze hapjes en/of drankjes te serveren.

U kent uw overleden dierbare natuurlijk het best. Om een echt persoonlijke uitvaart voor hem of haar te organiseren, kunt u bij het gehele proces van het afscheid in Hoogeveen (Drenthe) betrokken worden. U heeft de touwtjes in handen en de SchildHoeve zorgt ervoor dat de dag helemaal volgens uw wensen en verwachtingen verloopt.

Een emotionele dag in een prachtige omgeving

De SchildHoeve ligt in Drenthe, in de omgeving van Hoogeveen. Wilt u een prachtige dag organiseren voor uw overleden dierbare en alle dierbaren van deze persoon, dan kunt u de condoleance en/of de koffietafel bij de SchildHoeve organiseren. Een bijzondere groene locatie met veel sfeer en voldoende ruimte voor grote groepen, mensen die graag met u meedenken over de dienst en/of de koffietafel en een centrale ligging bij Hoogeveen in Drenthe. Daar komt nog bij dat de SchildHoeve vele mogelijkheden biedt voor het organiseren van een prachtige dag, zodat u een dag kunt organiseren die helemaal bij uw overleden dierbare en bij u past.

Contact


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions