Een uitvaart zoals ik het wil

De mooiste uitvaartdiensten zijn de meest persoonlijke diensten, die zelfs een vreemde een duidelijk beeld geven over de persoonlijkheid, de passie en het leven van de overledene. Wilt u een afscheidsdienst organiseren waar iedere gast met tranen in de ogen op terug kijkt? Organiseer dan een persoonlijke uitvaartdienst met de SchildHoeve.

Een persoonlijke uitvaart organiseren: hoe moet dat?

Een uitvaartdienst bestaat uit diverse onderdelen of elementen, die uiteindelijk bepalen hoe de dienst precies vormgegeven en ingevuld wordt. Wilt u een persoonlijke uitvaartdienst organiseren, dan is het van belang de verschillende elementen van de dienst zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Wat de invulling van de onderdelen precies zal worden, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Iedere dienst kan weer op een specifieke persoonlijkheid afgestemd worden, dus iedereen kan een op en top persoonlijke uitvaartdienst organiseren.

Een belangrijk onderdeel van de begrafenis of de crematie van een dierbare, is de condoleance. Wilt u deze zo persoonlijk mogelijk maken, dan verwerkt u enkele persoonlijke elementen in de condoleance. Dit kunt u doen door een bepaald drankje te schenken, door bepaalde hapjes te serveren aan de genodigden of door de condoleance in een specifieke omgeving te organiseren. Houdt u bijvoorbeeld van de wijde natuur, dan organiseert u uw condoleance in een groene omgeving.

De SchildHoeve: wij denken met u mee

De SchildHoeve in de buurt van Hoogeveen heeft al jaren ervaring in het organiseren en verschillende soorten condoleances. U kunt bij ons terecht voor een begrafenis of crematie om vooraf even samen te komen, maar ook na een begrafenis of crematie voor de koffietafel. Wat uw wensen en behoeften ook zijn voor de uitvaart: de SchildHoeve doet er alles aan om de dag perfect te laten verlopen. Of u nu in Hoogeveen bent voor een crematie of in de buurt van Hoogeveen bent voor een begrafenis: voor en na de uitvaart kunt u naar de SchildHoeve komen voor een mooi afscheid.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een condoleance bij de SchildHoeve in de buurt van Hoogeveen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.

Contact


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions