Een vergadering voorbereiden

Vergaderen is zeer belangrijk, maar niet altijd even leuk. Dat vinden zowel werknemers als werkgevers, maar ook zakenpartner waarmee u wel eens vergadert zullen dit gevoel herkennen. Een vergadering voorbereiden en dus aantrekkelijk maken voor de genodigden, is een heel karwei. Bij Gasterij de SchildHoeve nemen we deze last graag over. Wij willen u helpen bij het voorbereiden van uw vergadering, of dit nu voor een kleine groep of een groot gezelschap is. Wij beschikken in de gemeente Hoogeveen in Drenthe over een prachtlocatie, waardoor de toon onmiddellijk gezet is. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende zalen en arrangementen, zodat u altijd over hetgeen beschikt dat u tijdens de vergadering nodig zal hebben. Een vergadering voorbereiden in Hoogeveen was nog nooit zo gemakkelijk!

Prachtlocatie voor efficiënte vergadering

Er wordt vaak maar weinig aandacht besteed aan de sfeer voor, na en tijdens een vergadering. Bij Gasterij de SchildHoeve zien we het belang in van sfeer, vooral in de vorm van een aantrekkelijke locatie en voldoende mogelijkheden. Gasterij de SchildHoeve is gelegen in Fluitenberg in Drenthe en springt direct in het oog door de levendige natuur die rondom het terrein de aandacht trekt en een lach op uw gezicht zal toveren. Een goed begin is het halve werk, zeker als u bedenkt dat u onze vergaderlocatie in Hoogeveen via afslag 27 van de A28 zeer gemakkelijk bereikt. Vergeet het gezeur van collega’s die de locatie niet kunnen vinden of zich niet geïnspireerd voelen door de saaie kantooromgeving, bij Gasterij de SchildHoeve voelt iedereen zich direct prettig. En dat betaalt zich uiteraard uit.

Handige arrangementen

Een vergadering voorbereiden behelst uiteraard meer dan het uitzoeken van een prachtlocatie. U kunt daarnaast kiezen voor vergaderruimtes van verschillende groottes en handige arrangementen die uw ervaring compleet maken. Wat dacht u van een complete lunch, handige beamers met beamerschermen of onbeperkt koffie en thee. Bij Gasterij de SchildHoeve staan we hoe dan ook voor u klaar.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions