Feest organiseren op locatie

Heeft u iets te vieren en zoekt u een geschikte locatie voor uw bruiloft, uw jubileum, uw bedrijfsfeest of uw verjaardag? Dan kunt u uw feest op locatie organiseren bij de SchildHoeve. Deze locatie ziet er niet alleen bijzonder uit, maar heeft ook vele mogelijkheden voor verschillende soorten feesten. Zo bestaat de SchildHoeve in Fluitenberg uit verschillende soorten kamers en zalen, die u stuk voor stuk kunt huren voor een onvergetelijke party. En wilt u uw feestelijke gelegenheid (deels) buiten organiseren? Dan is dit ook zeker mogelijk bij de SchildHoeve.

De voordelen van een feest op locatie

Er zijn enkel voordelen verbonden aan het organiseren van een party op een externe locatie, ofwel buiten uw eigen terrein. De belangrijkste voordelen van de SchildHoeve als locatie voor uw party, zijn de volgende:

En omdat u helemaal zelf kiest hoe uw feestelijke gelegenheid eruit moet zien, heeft u altijd invloed op de kosten.

Feest organiseren op locatie met een uniek feestarrangement

De SchildHoeve begrijpt dat iedereen andere wensen, behoeften en verwachtingen heeft bij het organiseren van een feest. Daarom bieden wij niet slechts één soort ruimte, één soort catering en één soort thema aan, maar bieden wij u de mogelijkheid om uw feest helemaal naar wens te organiseren. U kunt zelf kiezen in wat voor ruimte uw party gegeven moet worden, wat voor catering u wil bestellen en welk thema uw feestelijke gelegenheid moet krijgen en wij zorgen ervoor dat al uw wensen uitkomen. En wilt u nog voordeliger uit zijn bij de SchildHoeve als feestlocatie? Dan kunt u ook een feestarrangement bestellen. Deze arrangementen zijn niet vast, maar geven u wel een beeld van de mogelijkheden die u heeft als u uw party bij de SchildHoeve organiseert.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions