Feestlocatie in Drenthe

Het succes van uw feest is onder andere afhankelijk van de locatie van de feestelijke gelegenheid. Geeft u een feest op een gezellige locatie, die helemaal inspeelt op uw wensen, eisen en verwachtingen? Dan geeft u gegarandeerd een onvergetelijk feest, waar u met volledige tevredenheid op terug kunt kijken. De SchildHoeve helpt u graag een onvergetelijke feest te organiseren, in de prachtige omgeving van Fluitenberg in Drenthe. 

De SchildHoeve: voor verschillende soorten feesten

De SchildHoeve is een veelzijdige feestlocatie voor verschillende soorten feesten. U kunt bij ons terecht voor het organiseren van een verjaardagsfeest, maar ook voor een jubileumfeest of een bedrijfsfeest. Omdat het terrein van de SchildHoeve zo veelzijdig is en wij uw wensen en verwachtingen helemaal doorvoeren in de feestelijke gelegenheid, kunt u alle soorten feesten bij ons organiseren. 

Het prachtige decor van de SchildHoeve in Fluitenberg is regelmatig het toneel van sprookjesachtige bruiloften. U kunt uw trouwen helemaal laten plaatsvinden bij de SchildHoeve, maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde delen van uw bruiloft bij ons te organiseren. Denk hierbij aan de ceremonie, de receptie, het diner of het buffet, de fotoreportage na het trouwen of het feest. Wij luisteren naar uw verhaal, voeren al uw wensen en verwachtingen door en zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw trouwen. 

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de SchildHoeve als feestlocatie of als locatie voor uw bruiloft in Drenthe? Neem dan contact met ons op. Wilt u een afspraak maken om uw feest bij de SchildHoeve te plannen en direct vorm te geven, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Samen zorgen we ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt, zowel voor uzelf als voor de gasten van uw feestelijke gelegenheid.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions