Escape room

Get out, and escape! Een enerverende teambuildingsactiviteit waarbij men, in verschillende groepen, de strijd met elkaar aangaat. Men waant zich in een wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie! Een wereld die de denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeert men, in teamverband, verschillende raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en spannende spellen op te lossen. Ontvang bij elke oplossing een nieuwe code of cijfercombinatie waarmee men de diverse sloten in de Escape Room kan openen. Een enerverende teambuildingsactiviteit waarbij elk team het uiterste dient te geven om alle opdrachten tot een goed einde te brengen en als winnaar te zegevieren. Spelduur: 2 uur.

 

Hitquiz 2017

Weer eens lekker genieten van de heerlijke meezingers waar u vroeger op los ging met vrienden/vriendinnen/collega's? U speelt een interactieve muziekquiz voor jong en oud! Weet u nog van wie het nummer “Think” is? Of welk liedje begint met “‘t is een kwestie van geduld”? Wij testen uw kennis van oude maar ook hedendaagse muziek. Onze presentator neemt u in verschillende rondes mee op reis langs vele grote hits. Er wordt in 2 teams tegen elkaar gestreden waarbij een kan deelnemen. Gegarandeerd interactief plezier! De quizrondes worden tussen de verschillende gangen van het buffet/dessert gehouden. Inclusief afsluiting met een spetterende discoshow.

 

Ik hou van Holland

Een doldwaze, Hollandse quiz met supergezellige spellen en een heerlijk Hollands sfeertje. Voorafgaand aan het spel wordt de groep op een ludieke manier ingedeeld in verschillende teams. Geen ‘Ik hou van Holland’ waarbij u slechts een plek op de tribune heeft, maar een spelshow waaraan iedereen kan deelnemen. Leef u tijdens de karaoke met echte Hollandse hits, toon uw fanatisme tijdens de quiz en zet uw beste beentje voor tijdens de verschillende doe-spellen. Alle teams strijden om de felbegeerde eerste plaats en worden beloond met een typisch Hollands cadeau. De gezelligste quiz van Nederland is een combinatie van muziek, doe- en denkopdrachten. Welk team is het slimst, snelst en handigst? Garantie voor een avond vol lol! Speelduur ca: 2 uur

 

Klootschieten (outdoor)

Het klootschieten lijkt een vrij eenvoudige sport, maar er is meer lenigheid, techniek en tactiek voor nodig dan menig toeschouwer op het eerste gezicht zal denken. U legt een mooie route af welke begint en eindigt bij onze voordeur. Al spelend maakt u een ronde door de prachtige natuur van Fluitenberg. Elk team probeert in zo min mogelijk worpen/schoten het parcours af te leggen. De route duurt ongeveer 1 1/2 uur en is daarom erg geschikt als activiteit tijdens een familie- of personeelsdag. Halverwege de route zorgen wij voor een verfrissend drankje! In verband met uw veiligheid en de rondvliegende kogels schenken we op dat moment geen alcohol.

Multimedia Quiz

U speelt per tafel gezellig mee met onze "De Schildhoeve Multimedia Quizzz". Aan de hand van film-, foto- of geluidsfragmenten worden er in 2 rondes diverse meerkeuzevragen gesteld. Iedere tafel kan door middel van de zogenaamde Key Quizzers draadloos de vragen beantwoorden. De punten die men als groep bij ieder antwoord verdient worden automatisch geregistreerd en onmiddellijk geteld. De tussenstanden zullen na iedere vraag worden getoond, wat voor een fanatieke strijd zorgt onder deelnemers. Aan het eind is er een prijsje voor de winnaars. Gezelligheid alom en succes verzekerd! De quizrondes worden tussen de verschillende gangen van het buffet/dessert gehouden.

Solexarrangement

2 uur lang nostalgisch rondrijden op een solex. Ontdek hoe mooi Drenthe is. Goed uitgerust op pad, compleet met pothelm

Solex rijdenSolex


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions