Barbecue arrangementen

Uw feest of partij compleet maken met een BBQ? Hieronder vindt u een greep uit onze barbecuearrangementen. Uiteraard kunnen de arrangementen geheel op maat gemaakt worden. Hierbij kan er eventueel rekening gehouden worden met vegetariërs of speciale diëten zoals cholesterolbeperkt of glutenvrij. Wilt u een andere vleeskeuze of vis? Wij bieden u graag alternatieven topkwaliteit vlees en vis aan!

Let op! Onze barbecuearrangementen dient besteld te worden voor minimaal 20 personen, dit is exclusief kinderen.

Vleesarrangement “Roberto’s  Ranch”

€ 21,95 p.p.

Vleesarrangement “Lindy’s  Dream”

€ 19,50 p.p.

Vleesarrangement “Whistlemountain”

€ 17,50 p.p.

 

Bij bovengenoemde barbecuearrangementen maken wij een mix van de diverse vleessoorten.
Voor vegetariërs en of i.v.m. diëten bieden wij goede alternatieven!

Barbecue

Koude saladebuffet

Een koude saladebuffet is standaard inbegrepen bij al onze barbecuearrangementen

Uw bbq binnen of buiten

Ongeacht wat het Hollandse weer ons biedt, De SchildHoeve kan ten alle tijden een barbecuearrangement voor u organiseren! Met uitzicht op de landerijen en onze prachtige parktuin kunt u gezellig komen genieten van een heerlijke middag en/of avond met barbecue. Is het weer niet optimaal? Dan zetten wij de partytent op om toch droog te kunnen zitten.

Diverse arrangementen

Naast onze barbecuearrangementen hebben wij uiteraard diverse andere arrangementen waaruit u kunt kiezen. Zo hebben wij diverse feestarrangementen om uw bedrijfsfeest, receptie of bruiloft compleet te maken. Tevens kunt u koud en warm buffetten bij ons reserveren maar zelfs ook volledige catering! En wat dacht u van het verzorgen van uw evenement bij u op locatie? Eventueel kunnen wij ook bij u bezorgen binnen de gemeente Hoogeveen in een straal van 10 km!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions