Feest met diner of buffet bij Gasterij en Catering de SchildHoeve

Heeft u binnenkort een feest te vieren? En wilt u dit vieren met een goed gevuld glas inclusief buffet, diner, live-cooking, barbecue of grill?  Vier het goed bij Gasterij en Catering de SchildHoeve in Fluitenberg, Drenthe! Wij hebben een groot aanbod aan arrangementen die u kunt reserveren. Uiteraard kunnen wij maatwerk leveren. Zo kunnen wij rekening houden met iedereen. Met diëten en/of allergieën en verzorgen wij graag de aankleding van onze diverse ruimtes en denken wij met elk budget mee! Ons doel voor ieder feest: een waar VIP gevoel creëren! Graag gaan wij met u in gesprek om uw feest te bespreken. Wij zetten hierna uw persoonlijke wensen om in een passend prijsvoorstel (vrijblijvend). 

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over feesten en partijen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullen spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Buffet arrangement SchildHoeve

Welk arrangement past bij u?

Graag maken wij voor u een voorstel op maat maar om u toch een indruk te geven  ziet u hieronder hier een aantal mogelijkheden. Standaard zijn de arrangement op basis van 4-uur. Dit kan natuurlijk uitgebreid worden!

Arrangement inclusief koud en warm buffet

 

Arrangementen met diner

 

Arrangementen met grill

 

Feestarrangementen met buffet/diner

Graag willen wij u een beeld geven van wat u zich voor kunt stellen wanneer u uw feest inclusief buffet, diner, live-cooking, barbecue of grill bij ons op locatie komt vieren. Wij hebben diverse arrangementen samengesteld waarmee u uw gasten kunt verrassen. Uiteraard is iedere partij anders en kan het draaiboek en de gehele invulling ervan worden aangepast naar eigen inzicht. Om u een indruk te geven hoe u uw verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft enzovoort kunt vieren vindt in de bovenstaande links enkele voorbeelden.

Feestarrangement met hapje & drankje

Graag willen wij u een beeld geven van wat u zich voor kunt stellen wanneer u uw feest bij ons op locatie komt vieren. Uiteraard is iedere partij anders en kan het draaiboek en de gehele invulling ervan worden aangepast naar eigen inzicht. Om u een indruk te geven hoe u uw verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft enzovoort kunt vieren, hebben wij een feestavond basisarrangement opgesteld. Klik hier voor de informatie

Meer informatie

Naast onze uitgewerkte buffetten, diners en live-cooking arrangementen maken wij natuurlijk ook graag een arrangement voor u op maat.  Wilt u meer informatie ontvangen of eens een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is?

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions