Neem contact met ons op

 

Feestarrangementen met diner, proeverij of buffet

Heeft u binnenkort een feest te vieren? En wilt u dit vieren met een goed gevuld glas inclusief buffet, diner, live-cooking, barbecue of grill?  Vier het goed bij Gasterij en Catering de SchildHoeve in Fluitenberg, Drenthe! 

Wij hebben een groot aanbod aan arrangementen die u kunt reserveren. Uiteraard kunnen wij maatwerk leveren. Zo kunnen wij rekening houden met bijvoorbeeld diëten en/of allergieën. Wij verzorgen graag de aankleding van onze diverse ruimtes en denken met elk budget mee!

Ons doel voor ieder feest: een waar VIP gevoel creëren! Graag gaan wij met u in gesprek om uw feest te bespreken. Wij zetten hierna uw persoonlijke wensen om in een passend prijsvoorstel (vrijblijvend). 

 

Feestarrangement met hapje & drankje

Graag willen wij u een beeld geven van wat u zich voor kunt stellen wanneer u uw feest bij ons op locatie komt vieren. Uiteraard is iedere partij anders en kan het draaiboek en de gehele invulling ervan worden aangepast naar eigen inzicht. Om u een indruk te geven hoe u uw verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft enzovoort kunt vieren, hebben wij een feestavond basisarrangement opgesteld. Klik hier voor de informatie

Meer informatie

Naast onze uitgewerkte buffetten, diners en live-cooking arrangementen maken wij natuurlijk ook graag een arrangement voor u op maat.  Wilt u meer informatie ontvangen of eens een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is?

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website beheer dotsolutions