Koud en warm buffet "Het mag wat wezen"

Laat u verrassen door onze chef-kok Luuk de Weerd en zijn team! Een koud en warm buffet maar dan met verrassende gerechten waarbij Luuk zijn ingrediënten zelf kan bepalen naar wat de markt op dat moment biedt. Het betreft een uitgebreid buffet (qua opbouw en aantal gerechten zoals het ondergenoemde buffet "Net even luxer") met seizoensgebonden gerechten waarbij u echt verrast zult worden. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw wensen!

Prijs per persoon € 27,50 incl. btw.

 

Koud en warm buffet "Net even luxer"

Boerensalade van aardappel,gebakken prei, olijfolie en rozemarijn
Assortiment van  gerookte zalm, gerookte makreel en Hollandse haringfilet met uitjes
Mediterrane salade van courgette, aubergine en tomaten,  pasta  en kaas 
Gebraden fricandeau “vitello tonato style”
Serranoham vers van het mes
Huisgerookte rosbief  met mayonaise van huisgemaakte bbq-saus 
Rundvleesaslade traditioneel bereidt  op smaak gebracht met piccalilly
Deze gerechten worden geserveerd met diverse broodsoorten en boter.

Gebakken viskoekjes , met een dip van remouladesaus
Traditionele gehaktbrood met gedroogd fruit en jus
Saltimboca van gegrilde kip met  ham en saliesaus
Plakken huisgerookte varkensprocureur met kalfsjus
Oosterse  stoofschotel van rundvlees, champignons, ui en sojasaus ( mild gekruid)
Garnituren
Groenten van het seizoen
Romige pasta ,met kruiden
Oven aardappel
Romige aardappelgratin 
Mayonaise en huisgemaakte appelmoes
Assortiment van Rauwkost met dressingsoorten

Prijs per persoon € 28,50 incl. btw.

Koud en warm buffet "Voor ieder wat wils"

Huzarensalade, geserveerd met gekookte ham en piccalilly
Ham en meloen
Aardappelsalade met crème fraiche , augurk , wortel en groene kruiden ( vegetarisch)
Dun gesneden gebraden kipfilet met ananascompote
Pasta salade met gerookte kip , rucola, perzik , bosui en cashewnoten
Deze gerechten worden geserveerd met diverse broodsoorten en boter.

Groentequiche , met tomatensaus
Saté van kip met satésaus
Varkenshaas medaillons met paddenstoelenroomsaus
Gehaktballen met jus, ambachtelijk gemaakt
Garnituren:
Groenten van het seizoen
Rijstgarnituur
Oven gebakken aardappelen, op smaak gebracht met tijm, rozemarijn en knoflook
Romige aardappelgratin
Mayonaise en  huisgemaakte appelmoes
Assortiment van Rauwkost met dressingsoorten

Prijs per persoon € 25,00 inclusief btw 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | web applicaties dotsolutions