Feestarrangement “Live grilling”

Heeft u binnenkort een feest te vieren? En wilt u dit vieren met een goed gevuld glas inclusief buffet, diner, live-cooking, barbecue of grill?  Vier het goed bij Gasterij en Catering de SchildHoeve in Fluitenberg, Drenthe! Wij hebben een groot aanbod aan arrangementen die u kunt reserveren. Uiteraard kunnen wij maatwerk leveren. Zo kunnen wij rekening houden met iedereen. Met diëten en/of allergieën en verzorgen wij graag de aankleding van onze diverse ruimtes en denken wij met elk budget mee! Ons doel voor ieder feest: een waar VIP gevoel creëren! Graag gaan wij met u in gesprek om uw feest te bespreken. Wij zetten hierna uw persoonlijke wensen om in een passend prijsvoorstel (vrijblijvend). 

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen over feesten en partijen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouwen Linda, Ilona of Amber zullen spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Buffet arrangement SchildHoeve

16.00 uur: Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie of thee met een puntje gebak of met een welkomstdrankje.

16.45 uur: Borreltijd

Na de koffie schenken wij drankjes naar keuze (exclusief buitenlands gedestilleerd).

17.30: Aan tafel

Ontspannen genieten van heerlijke gerechtjes welke live door onze koks, in estafettevorm, zullen worden bereid. U en uw gasten zullen reikhalzend uitkijken naar elk gerechtje dat wordt gepresenteerd. Men kan vier heerlijke gerechten afhalen bij de kok.

Tijdens de grillestafette is er tevens keuze uit diverse broodsoorten, boters en tapenades en kan men zijn of haar eigen salade samenstellen bij de speciale saladebar. Hierbij worden huisgemaakte dressings geserveerd.

U kunt vooraf vier gerechten kiezen uit onderstaande:

Uiteraard wordt er ook aan de lekkere trek van de vegetariërs gedacht. Onze koks zullen ook voor hen passende en heerlijke gerechten voor op de grill creëren.

20.00 uur: Dessert

Proeverij van diverse desserts, welke dit zijn blijft een verrassing. Naar fantasie van onze keuken dus succes verzekerd!

20.30 uur: Afsluiting

Wij serveren nog een kopje koffie/thee ter afsluiting.

Feestarrangement “Live grilling”                                                                            per persoon € 59,95

Arrangementsprijzen zijn inclusief besloten zaal/terras en bediening.

Uitgaande van een 5 uur durend, aaneengesloten arrangement.

Dit is inclusief de assistentie van de kok.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website bouw dotsolutions