Proeverij in combinatie met warm buffet

Verrassend voor uw gasten. Na het aan tafel gaan serveren wij als eerste gang een proeverij van koude gerechten. Voor iedere gast persoonlijk, serveren wij een plateau uit met smakelijke en verrassende voorgerechtjes en mandjes met broodsoorten en boters.

Men denkt dat men een diner uitserveert krijgt. Groot is de verrassing wanneer blijkt dat de kok na het uithalen van het voorgerecht het woord neemt en vertelt dat het hoofdgerecht niet uitgeserveert wordt aan tafel,  maar dat men zelf een keuze kan maken uit diverse warme gerechten. Er staat inmiddels een buffet gepresenteert met een groot scala aan warme gerechten en bijpassend warm groentegarnituur. Natuurlijk vertelt de kok of bediening welke gerechten door het keukenteam zijn bereidt

Er zijn diverse mogelijkheden. Alle genoemde gerechten zijn aan te passen naar uw persoonlijke wens. Ook aan uw of uw gasten dieetwensen kan worden voldaan.

Koude proeverij aan tafel en warm buffet "Het mag wat wezen

Laat u verrassen door onze chef-kok Luuk de Weerd en zijn team! Als eerste gang een proeverij van koude gerechten aan tafel. Voor iedere gast een plateau van smakelijke voorgerechten aan tafel en als 2e gang een warm buffet maar dan met verrassende gerechten waarbij Luuk zijn ingredienten zelf kan bepalen naar wat de markt op dat moment biedt. Het betreft een uitgebreid warm buffet (qua opbouw en aantal gerechten zoals het ondergenoemde buffet Net even luxer) met seizoensgebonden gerechten waarbij u echt verrast zult worden. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw wensen!

Prijs per persoon € 27,50 incl. btw.

Koude proeverij aan tafel en warm buffet "Net even luxer"

Koude proeverij aan tafel.  Zoals hierboven uitgelegd, naar fantasie van onze chefkok en zijn team.  Deze eerste gang wordt geserveerd met diverse broodsoorten en boter.

Warm buffet:

Gebakken viskoekjes , met een dip van remouladesaus
Traditionele gehaktbrood met gedroogd fruit en jus
Saltimboca van gegrilde kip met  ham en saliesaus
Plakken huisgerookte varkensprocureur met kalfsjus
Oosterse  stoofschotel van rundvlees, champignons, ui en sojasaus ( mild gekruid)
Garnituren
Groenten van het seizoen
Romige pasta ,met kruiden
Oven aardappel
Romige aardappelgratin 
Mayonaise en huisgemaakte appelmoes
Assortiment van Rauwkost met dressingsoorten

Prijs per persoon € 28,50 incl. btw.

Koude proeverij aan tafel en warm buffet "Voor ieder wat wils"

Koud proeverij aan tafel. Zoals hierboven uitgelegd, naar fantasie van onze chefkok en zijn team. Deze eerste gang wordt geserveerd met diverse broodsoorten en boter.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Warm buffet:

Groentequiche , met tomatensaus
Saté van kip met satésaus
Varkenshaas medaillons met paddenstoelenroomsaus
Gehaktballen met jus, ambachtelijk gemaakt
Garnituren:
Groenten van het seizoen
Rijstgarnituur
Oven gebakken aardappelen, op smaak gebracht met tijm, rozemarijn en knoflook
Romige aardappelgratin
Mayonaise en  huisgemaakte appelmoes
Assortiment van Rauwkost met dressingsoorten

Prijs per persoon € 25,00 inclusief btw 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | maatwerk web applicatie dotsolutions