Feest met hapje en drankje bij Gasterij en Catering de SchildHoeve

Hapjesschaal

 

Feestje? Vier het goed bij Gasterij en Catering De SchildHoeve in Fluitenberg, Drenthe!
Wij hebben diverse feestarrangementen die u kunt reserveren. Uiteraard kunnen wij maatwerk leveren. Zo kunnen wij rekening houden met iedereen met diëten en/of allergieën en verzorgen wij graag de aankleding van onze diverse ruimtes en denken wij met elk budget mee! Ons doel voor ieder feest: een waar VIP gevoel creëren! Wij hebben diverse arrangementen voor u opgesteld. Elk arrangement kan desgewenst gecombineerd worden met bijvoorbeeld uw bedrijfsfeestgezellige activiteitenvergadering, receptie. 

Graag willen wij u een beeld geven van wat u zich voor kunt stellen wanneer u uw feest bij ons op locatie komt vieren. Uiteraard is iedere partij anders en kan het draaiboek en de gehele invulling ervan worden aangepast naar eigen inzicht*. Om u een indruk te geven hoe u uw verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, bruiloft enzovoort kunt vieren, hebben wij een feestavond basisarrangement opgesteld.

Feestavond basisarrangement*

 

Uitbreidingen

Dit basisarrangement kunt u uitbreiden naar keuze. Wilt u bijvoorbeeld een hipper ontvangst dan koffie/thee? Of wilt u tussen de warme en koude hapjes door nog extra lekkers op tafel aan uw gasten presenteren? Vraag naar de vele mogelijkheden.

We maken deze feestelijke dag graag voor u op maat! 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of wilt u weten of wij de datum van uw feest nog een ruimte beschikbaar hebben? Dan kunt u contact met ons op nemen via 0528-220 002, of mailen naar info@deschildhoeve.nl. Wij sturen u graag vrijblijvend een offerte.

Neem contact met ons op

 

 

 

*Aanvangstijden van het feestarrangement dienen te liggen tussen 14:00 en 18:00 of 20:00 en 21:00 (niet tijdens dinertijden). Wanneer u kiest voor het feestarrangement met buffet, kunt u vrij aangeven wanneer het feest aanvangt. Het arrangement is op basis van een 4 uur durend aaneengesloten arrangement en is te reserveren vanaf 30 volwassenen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions