Feestzaal in Drenthe

Een bijzondere gelegenheid viert u graag op een bijzondere manier. Op een gemoedelijke locatie in een zaal die genoeg ruimte biedt voor al uw gasten. Of juist op een groene locatie, voor een ontspannen sfeer op uw feest. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij de SchildHoeve, in een van onze zalen of in onze prachtige parktuin.

Neem contact met ons op

Feestarrangementen

Naar eigen smaak inrichten

Een feestje in eigen omgeving, op een sfeervolle locatie. Wanneer Drenthe centraal ligt voor u en uw gasten, is de SchildHoeve hiervoor de perfecte plek. Bij ons kunt u kiezen voor een feestarrangement of een geheel eigen invulling geven aan uw speciale gelegenheid. Denk aan een aangepast menu voor gasten die allergieën hebben of bepaalde diëten volgen, maar ook aan verschillende budgetten. Bovendien kunt u de feestzaal helemaal naar uw smaak laten inrichten en is er in een van de zalen een podium waar optredens gehouden kunnen worden. De zalen variëren in grootte van gemoedelijk naar ruim, zodat u kunt kiezen voor een ruimte die bij uw gezelschap past. Van een ruimte waarin u gezellig tegenover elkaar aan tafel kunt zitten, tot een feestzaal waarin u zelfs de grootste groep vrienden en familie uit kunt nodigen.

Van feestzaal tot catering op locatie

Naast feesten, trouwerijen, vergaderingen en herdenkingsdiensten op onze locatie, kunnen wij de catering ook op uw eigen locatie verzorgen. Bovendien kunt u behalve onze reguliere catering die kan bestaan uit een menu naar keuze, ook kiezen voor onze Karbecue. Met deze combinatie van catering en barbecue haalt u echt iets speciaals in huis. Voor meer informatie over onze zalen, arrangementen en locatie kunt u bellen op telefoonnummer 0528 22 00 02. Of u kunt een e-mail sturen naar info@deschildhoeve.nl. Ook kunt u langskomen om een indruk van de locatie op te doen. Kijk voor een routebeschrijving even op onze website.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website realisatie dotsolutions