Geen gedoe! Verzorgde kerst!

Kerst is hét moment om op een ontspannen manier met familie rond de tafel te zitten. Daarom is het des te opmerkelijker dat juist rond de kerstdagen de spanningen soms op kunnen lopen. Vaak komt dit omdat er het nodige geregeld moet worden om het kerstdiner inclusief aankleding op tijd en op de juiste manier te laten verlopen. Op het moment dat het eten op tafel komt is het kookpunt soms letterlijk en figuurlijk bereikt. Hebt u geen zin in dit scenario, maar wel in een ontspannen diner met familie en vrienden? Kom dan tijdens de kerstdagen eens richting Hoogeveen! In het dorpje Fluitenberg naast Hoogeveen vindt u namelijk Gasterij de SchildHoeve. De ideale plek om kerst te vieren zoals het hoort: in een ontspannen sfeer met lekker eten.

Kerstdiner naar keuze

Wanneer u een afspraak of een reservering maakt bij de SchildHoeve wordt u samen met uw familie door ons in de watten gelegd. Tegen een betaalbare prijs geniet u van ons uitgebreide assortiment dat onder meer bestaat uit diverse huisgemaakte soepen en een grote keuze aan warme gerechten. Of u nu een liefhebber bent van vlees of juist een echte viseter, bij de SchildHoeve is de keuze aan u. Er is eigenlijk maar een punt waarop u geen keuze hebt en dat is de kwaliteit van de gerechten. Die is bij ons namelijk altijd bijzonder hoog. Uiteraard is er door ons ook aan de jonge gasten gedacht en dus spreekt het voor zich dat we een speciaal kerstbuffet voor de kinderen bereiden.

Ontspannen kerstbuffet

Gaat u met familie uit eten dan is het vanzelfsprekend én gezellig dat de kinderen ook meegaan. En toch, wanneer u net in een goed gesprek verwikkeld bent met één van uw tafelgenoten kan de aanwezigheid van kleine kinderen soms een tikje hinderen. Speciaal daarom is er bij de SchildHoeve in Hoogeveen van alles te beleven voor de kinderen. Onze oppas zorgt ervoor dat ze onder de pannen zijn als de volwassenen wat langer aan tafel willen zitten.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions