Herdenkingsdienst in Hoogeveen

Veel mensen denken dat een herdenkingsdienst altijd in een religieus huis of in een crematorium plaats moet vinden, maar dit is zeker niet het geval. Voelt u zich niet thuis in een religieus huis of in een crematorium, dan kunt u er ook voor kiezen de herdenkingsdienst voor uw overleden dierbare in een andere omgeving te organiseren. Afhankelijk van de persoonlijkheid, passies en laatste wens van uw overleden dierbare, kiest u zelf een omgeving voor de dienst.

Zoek de perfecte omgeving voor een herdenkingsdienst

De ideale omgeving voor een dienst die geheel in het teken staat van uw overleden dierbare, moet aan enkele eisen voldoen. Ten eerste moet de omgeving bij de persoonlijkheid, de passie en de laatste wens van uw overleden dierbare aansluiten. U gebruikt de dienst om uw dierbare te eren, dus de locatie van de afscheidsdienst moet wel helemaal bij hem of haar passen.

Daarnaast is het belangrijk dat de locatie voor het afscheid voldoende ruimte biedt voor de mensen die op het afscheid worden uitgenodigd. Niemand vindt het prettig om dicht op elkaar te zitten en dit leidt behoorlijk af van het afscheid zelf, dus dit is zeker geen aanrader. Neem een locatie waar uw gezelschap gemakkelijk naartoe kan en u weet zeker dat iedereen zich op de dienst kan concentreren.

Tot slot is het belangrijk een locatie te kiezen die u zo veel mogelijk kan ontzorgen tijdens het afscheid, bijvoorbeeld door de catering voor u te regelen. Hoeft u de catering zelf niet te regelen, dan kunt u zich volledig focussen op de dienst. Niet alleen prettig voor het moment zelf, maar ook in het rouwproces na het afscheid.

De SchildHoeve: een rustgevende locatie voor een herdenkingsdienst

De SchildHoeve is een prachtige locatie voor uw herdenkingsdienst, die middenin Fluitenberg in de buurt van Hoogeveen ligt. Wilt u een dienst organiseren in de buurt van Hoogeveen, waar u de rust heeft om u helemaal te focussen op het afscheid van uw dierbare? Dan is de SchildHoeve de perfecte locatie voor uw dienst in de buurt van Hoogeveen. De SchildHoeve heeft niet alleen een prachtige omgeving, maar kan bovendien een groot deel van de dienst voor u regelen. Zo kunt u de catering bijvoorbeeld door de SchildHoeve laten regelen, zodat u zich in ieder geval niet bezig hoeft te houden met catering gerelateerde zaken tijdens de afscheidsdienst.

Contact


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions