Het 50 jarige bruiloftsfeest van de eeuw!

Bent u vijftig jaar getrouwd en zou u dit jubileum uitbundig willen vieren? Dan bent u bij Gasterij De Schildhoeve aan het juiste adres. Bij De SchildHoeve kunt u terecht voor diverse feesten en partijen, zo ook voor uw 50 jarige bruiloftsfeest. U kunt bij ons onder andere gebruik maken van diverse zalen, lasershows en muzikanten. Lees hieronder verder wat de mogelijkheden zijn waar u op uw partij gebruik van kunt maken.

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

Terras avond

Vrouw met feestelijke hoed tuinfeest op locatie

Uw feest ingericht zoals u dat wilt

Een 50 jarige bruiloft is natuurlijk reden voor een feestje. Zo’n prachtig jubileum moet uiteraard gevierd worden! Bij De Schildhoeve kunt u zorgeloos de planning voor uw feest uit handen geven. Zo kunnen wij de inrichting van onze zalen aanpassen aan uw wensen en behoeften, en kunnen wij zorgen voor entertainment, activiteiten en de lekkerste hapjes. Het maakt overigens niet uit hoeveel mensen u uit wilt nodigen, in onze zalen bieden wij namelijk maar liefst plaats aan 40 tot 500 personen! Bij mooi weer kunt u daarnaast ook gebruikmaken van onze parktuin ‘De Verleiding’.

Plan uw droomfeest samen met de SchildHoeve

Wanneer u voor uw 50 jarige bruiloft een onvergetelijk feest wilt organiseren, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het organiseren van feesten en partijen en kunnen samen met u het feest van uw dromen organiseren. Onze medewerkers zullen met u de mogelijkheden bespreken en zullen er alles aan doen om uw 50 jarige huwelijksfeest onvergetelijk te maken.

Neem contact met ons op

Graag zouden wij u willen uitnodigen voor een rondleiding op locatie. Wanneer u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0528-220002. Daarnaast is het ook mogelijk om een e-mail naar ons te sturen op het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in de omgeving van Hoogeveen, Drenthe. Wij kijken er dan ook naar uit om uw feest onvergetelijk te maken!

Neem contact met ons op


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions