Het organiseren van een knallend bedrijfsfeest

Het organiseren van een bedrijfsfeest kan veel tijd in beslag nemen. Het is dan ook veel handiger om de organisatie van uw feest uit handen te geven. Bij Gasterij De Schildhoeve kunt u het gehele bedrijfsfeest uit handen geven. Zo kunnen wij de zaal, de aankleding, het diner en het entertainment voor u regelen. Lees hieronder wat de diverse mogelijkheden zijn omtrent de organisatie van uw bedrijfsfeest.

Diverse mogelijkheden

Wanneer u een bedrijfsfeest wilt organiseren in de omgeving van Hoogeveen in Drenthe bent u bij Gasterij De Schildhoeve aan het juiste adres. Het feest kan geheel naar uw smaak worden ingericht. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een swingend feest met een uptempo band, maar u kunt er ook voor kiezen om een cabaretier of bekendheid in te huren. Wat uw wensen ook zijn, Gasterij De Schildhoeve zal er alles aan doen om uw feest tot een waar succes te maken.

Naast het kiezen van het juiste entertainment, kunnen wij de zaal die u huurt naar uw smaak inrichten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld loungebanken neerzetten, maar u kunt er ook voor kiezen om statafels neer te laten zetten. Er zijn verschillende soorten mogelijkheden. Wanneer u eigen ideeën heeft, kunt u deze doorgeven bij één van onze collega’s. Wat ons betreft zijn al uw wensen en ideeën uitvoerbaar.

Neem contact met ons op

Wanneer u uw bedrijfsfeest bij ons wilt organiseren, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 0528-220002. Ook kunt u ons bereiken op het e-mailadres info@deschildhoeve.nl. Nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt, zal één van onze medewerkers u een rondleiding geven op onze locatie. Ook zullen wij de diverse mogelijkheden voor een bedrijfsfeest met u bespreken. Wij hopen u snel terug te zien op onze Gasterij!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions