Jubileum

Een jubileum in welke vorm ook, dient groots gevierd te worden! Denk bijvoorbeeld aan een zilveren of gouden huwelijk, uw zoveelste verjaardag, een bepaalde bedrijfsprestatie, enzovoorts. Gasterij de Schildhoeve helpt u graag bij de organisatie van een jubileumfeest in Hoogeveen en omgeving, vanuit de Fluitenberg! Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto, als het openbaar vervoer. Daarbij biedt onze parkeerplaats ruimte voor circa vierhonderd auto’s, die hier gratis kunnen parkeren. Zo heeft u voldoende mogelijkheden om al uw vrienden, collega’s of familie uit te nodigen voor uw jubileumfeest. Bent u benieuwd welke mogelijkheden wij u kunnen bieden, om een jubileum in Hoogeveen te vieren? Lees dan snel verder!

Alles op één locatie voor u georganiseerd

Welke invulling u uw jubileumfeest in Hoogeveen ook wenst te geven, bij Gasterij de Schildhoeve is vrijwel alles mogelijk. Het voornaamste voordeel aan onze locatie, is dat wij u verschillende mogelijkheden onder één dak bieden. Overdag kunnen we verschillende activiteiten voor u en uw gasten organiseren om het jubileumfeest informeel te houden, terwijl u in de avond kunt genieten van een heerlijk warm of koud buffet, een vijfgangendiner of een uitgebreide barbecue.

Voor wie even wat frisse lucht wil, biedt onze fraaie parktuin de uitkomst. Tijdens een bruiloft is het mogelijk om hier een fotoreportage te laten maken, zodat deze unieke dag kan worden vereeuwigd in een fotoboek.

Samen een jubileum in Hoogeveen organiseren

Gasterij de Schildhoeve inventariseert graag uw wensen en voorkeuren, zodat we samen een jubileumfeest in Hoogeveen kunnen organiseren die u en uw gasten nog lang zal heugen. Wij helpen u van A tot Z, van het ontvangst van uw gasten tot de muzikale begeleiding op de achtergrond. Onze medewerkers vertellen u graag geheel vrijblijvend, welke mogelijkheden wij u kunnen bieden om een onvergetelijk jubileum in Hoogeveen te organiseren.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions