Jubileumfeest organiseren in Drenthe

Bent u binnenkort 12,5 jaar, 25 of 50 jaar getrouwd of bereikt u een speciale leeftijd? Van harte gefeliciteerd! Voor veel mensen is een jubileum een reden om een feest te organiseren. Wilt u ook een jubileumfeest organiseren dan bent u bij de SchildHoeve aan het juiste adres. Deze gasterij in Fluitenberg, Drenthe heeft alles in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Of u nu een kleinschalig, intiem feest van een paar uurtjes in gedachten heeft of een uitgebreid jubileumfeest met al uw vrienden of familie, bij de SchildHoeve is het allemaal mogelijk.

Uw wensen staan centraal

Voor de medewerkers van de SchildHoeve staan uw wensen centraal. Samen met u bekijken zij graag hoe u uw dag het beste kunt vormgeven. De SchildHoeve heeft meerdere zalen waar u uw feest in kunt vieren, of u nu voor een borrel kiest of een complete feestdag met een lopend buffet of een diner. Bent u met een groot gezelschap dan is "De Beleving" wellicht de meest geschikte zaal voor uw jubileumfeest. U kunt hier met honderden mensen terecht, zeker als u op het naastgelegen terras tenten laat opzetten.

Wilt u een feest voor een kleiner gezelschap organiseren dan zijn de kleinere zalen "De ervaring" of "De ontmoeting" misschien meer iets voor u. Deze bieden meer intimiteit. De prachtige tuin van de gasterij is het hele jaar door toegankelijk voor alle gasten. Fijn voor als u tijdens het feest even een moment voor uzelf wilt. Ook kinderen zijn hier van harte welkom. Voor hen staan er skelters klaar. 

Nog langer genieten bij de SchildHoeve

Wilt u voor of na uw bezoek aan de SchildHoeve nog langer genieten van de gastvrijheid en het natuurschoon van Drenthe? Vlakbij de gasterij ligt een luxueus bed&breakfast waar u kunt overnachten. Ook leent de omgeving zich prima voor het maken van een heerlijke boswandeling. De gasterij is omgeven door de prachtige bossen en landerijen van Drenthe. Tegelijkertijd ligt de A28 dichtbij genoeg voor een goede bereikbaarheid. 

Hopelijk mogen wij u binnenkort bij ons verwelkomen om te proosten op uw jubileum!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions