Het nieuwe barbecueën met De Karbecue

Bent u ook groot fan van barbecueën en wilt u uw feest op spectaculaire wijze organiseren? De SchildHoeve presenteert een nieuw barbecueconcept; De Karbecue! Onze grillmeesters gaan graag voor u aan het werk tijdens de ultieme barbecuebelevenis waarbij uw smaakpapillen optimaal worden verwend! Ervaar zelf hoe onze grillmeesters en het team samenwerken om van uw feest een ultieme beleving te maken. Nieuwsgierig naar de website van onze stoere Karbecue? www.karbecue.nl

 

KBQ op uw feest

De Karbecue, afgekort ook wel de KBQ genoemd, kunt u inhuren voor elk feest. Organiseert u een bedrijfsfeestbruiloft, jubileum, verjaardag of een gezellige party?

Vraag naar de mogelijkheden

De meesters aan het werk

Wij zijn voor aanvang van uw feest aanwezig om voorbereidingen te treffen betreft het vlees en/of vis en om de KBQ op temperatuur te laten komen. Zodra uw bezoekers arriveren of gearriveerd zijn gaan onze grillmeesters van start. Uw gasten worden betrokken bij het gehele karbecueproces en de meesters gaan graag het gesprek met hen aan om te informeren en te enthousiasmeren.

Karbecue-Feastmenu

Wij zorgen voor een ultieme beleving van proeven, ruiken, zien en voelen! Laat u betoveren door al het heerlijks dat met zorg door onze grillmeester wordt bereid op onze Karbecue en de prettige ambiance.
Afhankelijk van het aantal gasten zijn wij op tijd aanwezig om ons voor te bereiden op de locatie zelf; opstoken van de kolen voor grill en smoker, prepareren van al het heerlijks dat u gaat nuttigen. Dit in zicht van de gasten zodat de nieuwsgierigheid gewekt wordt.

Wanneer de KBQ op temperatuur is gaat onze grillmeester met het vlees & vis  aan de slag. Hij laat zich graag door de gasten op de vingers kijken, gaat gezellig het gesprek aan met de gasten en maakt hen wellicht net zo enthousiast!
Wij kunnen een keur aan gerechten voor u bereiden op de Karbecue. Uit onderstaande gerechten kunt u vooraf een keuze maken. Wij grillen en smoken 4 gerechten van onze Karbecue. U heeft keuze uit:

 

Naast de hiervoor genoemde gerechten (4 gerechten naar keuze) presenteren wij zogenaamde "side dishes" welke bij het arrangement zijn inbegrepen:

- Coleslaw
Salade van witte kool, mais, rozijnen en crème fraiche
- Jacket potatoes
Salade van aardappel, bieslook, mosterd en mayonaise
- Pickled tomato 
Gemarineerde zoetzure  tomaten 
- Sweet & sour cumcumber
Chuncks van gemarineerde komkommer
- Broodbuffet met roomboter, kruidenboter en knoflookmayonaise

Prijs per persoon voor bovengenoemd Karbecue-Feastmenu € 45,00 per persoon inclusief huur Karbecue en assistentie grillmeester(s). 

Drankenarrangement bij Karbecue-Feastmenu?

Naast onze bovengenoemde smakelijke gerechten van de KBQ bieden wij u een bijpassend drankarrangement. 
Onze huisgemaakte ice-tea en een divers aanbod van dranken (frisdranken, bier en wijn) maken de KBQ compleet. 

Prijs drankenarrangement Karbecue-Feastmenu € 15,00 per persoon (4 uur durend, aaneengesloten uren)

Karbecue de schildhoeve Hoogeveen

Meer weten of Feastmenu reserveren

Uiteraard is het ook mogelijk om een KBQ Feastmenu op maat te reserveren. De grillmeesters van de SchildHoeve gaan graag met u om tafel om uw wensen te bespreken. Informeer naar de mogelijkheden middels telefoonnummer 0528 22 00 02 of via het contactformulier. Vergeet ook zeker niet om onze KBQ-website te bekijken!

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | website bouw dotsolutions