Vier uw Kerst met de SchildHoeve

Begin december hullen wij De SchildHoeve weer in een prachtige kerstsfeer. Zowel buiten als binnen wordt er versierd met onder andere sfeervolle lampjes en fonkelende kaarsjes. Wij bieden een tal van mogelijkheden zodat u kerst op geheel eigen wijze, samen met uw familie, vrienden of gezin kan worden gevierd:

Vragen of direct reserveren?

Heeft u vragen over wilt u graag direct reserveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Wij  nemen zo spoedig mogelijk  contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

 

Catering op locatie

Gasterij & Catering De SchildHoeve heeft jarenlange ervaring in catering op locatie. Onze persoonlijke dienstverlening in een ontspannen omgeving zal een ware beleving zijn voor u en al uw gasten. Speciaal voor de Kerstperiode hebben wij ons assortiment aangepast. Alle gerechten en hapjes hebben een feestelijke twist om zo uw Kerst nog onvergetelijker te maken. In onze brochure vind u al onze mogelijkheden dat bestaat uit ondere andere:

De Kerst-/oud & nieuw catering is verkrijgbaar van 15 december tot en met 7 januari en is te bestellen vanaf 10 personen. Ook is het mogelijk om catering te bestellen op 1e & 2e Kerstdag!

 

Kerstbuffet bij de SchildHoeve

Op 1e & 2e Kerstdag is het weer cullinair genieten bij Gasterij & Catering de SchildHoeve. Op beide dagen presenteren wij een uitgebreid koud- en warm kerstbuffet bij de SchildHoeve. Vanaf 16:30 uur bent u van harte welkom om samen met uw vrienden en/of familie aan te schuiven! Het uitgebreide Kerstbuffet bestaat onderandere uit:

Voor de kinderen is er ook dit jaar weer genoeg te beleven onder toezicht van een oppas. 

Reserveert u snel om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kan via het contactformulier, per mail of bel naar: 0528-220002

 

Borrel, buffet of diner bij de SchildHoeve

Wilt u in de periode rond de Kerstdagen met uw collega's/medewerkers gezellig samen borrelen of genieten van heerlijk eten? Wij gaan graag voor u de keuken in voor het bereiden van een heerlijk kerstbuffet of diner! Speciaal voor de Kerstperiode zijn er alternatieve arrangementen. Zo kunt u heerlijk genieten van:

De Kerst-/oud & nieuw arrangementen zijn verkrijgbaar van 15 december tot en met 7 januari en zijn te reserveren vanaf 30 personen. 

Neem contact met ons op

Kerst-/oud & nieuw special 2017

Van 15 december tot en met 7 januari hebben we bij de SchildHoeve een speciale brochure vol met Kerstgerechten!  Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor de brochure!

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | zoekmachine optimalisatie dotsolutions