Kerst op uw werk met de SchildHoeve!

Het einde van het jaar komt in zicht, nog even de laatste loodjes en u en uw medewerkers kunnen genieten van een welverdiende kerstvakantie. Het ideale moment om gezellig met alle collega’s even stoom af te blazen in een ontspannen sfeer. En dat kan gewoon bij u op het bedrijf onder het genot van drankjes en een heerlijk kerstbuffet. Dat komen wij van de SchildHoeve namelijk graag op locatie bij u regelen. Lijkt u dit wel een goede manier om het jaar af te sluiten? Wij komen graag bij u langs om afspraken te maken, of u bestelt gewoon via het bestelformulier op onze site.

Kerstbuffet op de zaak

Wilt u dat de medewerkers van de SchildHoeve een kerstbuffet voor uw bedrijf regelen? Wij garanderen dat het niet tegenvalt! Koude gerechten om de vingers bij af te likken zoals gerookte ham met een chutney van ananas en vissalade - met appel, ui en gerookte vis – zijn slechts een voorbeeldje van de topgerechten die op tafel komen te staan. En wat dacht u van onze warme gerechten? De rollade van kip gevuld met noten en de kabeljauwfilet met wittewijnsaus zorgen ervoor dat het water u en uw collega’s binnen no time in de mond loopt. En de kiprollade komt natuurlijk niet alleen: wij pakken groots uit met allerlei andere warme gerechten.

Ontzorgd met Kerst

Niet alleen het kerstbuffet wordt door ons geregeld, desgewenst nemen wij alle randzaken ook voor onze rekening. Bediening, het regelen van de drankjes en een sfeervolle aankleding; het is allemaal mogelijk bij de SchildHoeve. Zelfs entertainment kunnen we voor u verzorgen. 

Liever simpel?

Is een compleet diner voor u net een beetje teveel van het goede? Ook als u het wat kleiner aan wilt pakken staan we voor u klaar. Een hapjesbuffet of een selectie uit onze amusehapjes doet het altijd goed bij de kerstborrel. Hoe uitgebreid of beperkt u het ook wilt hebben, onze chef-koks garanderen de allerbeste kwaliteit. Of het nu gaat om een amuse of om een compleet kerstdiner.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | maatwerk web applicatie dotsolutions