Kerst vier je thuis!

Kerst is voor veel mensen de ultieme gelegenheid om uit eten te gaan. Toch zijn er minstens net zoveel Nederlanders die de Kerstdagen het liefst thuis doorbrengen. Gezellig met de familie rond de kerstboom: genieten van de sfeer, genieten met elkaar. Vaak wordt er bij deze gelegenheden extra aandacht aan het eten besteed. Logisch ook, lekker eten verhoogt de feestvreugde. Maar wat nu als u wel lekker wilt eten, maar niet urenlang in de keuken wilt staan? Dan biedt de SchildHoeve voor u de ideale oplossing. Wij brengen het kerstdiner gewoon bij u thuis. Dan hebt u de gezelligheid en huiselijke sfeer waar u van kunt genieten in combinatie met een overheerlijke kerstmaaltijd! Beter kan toch niet? Bestel snel en eenvoudig met het bestelformulier.

Verzorgde kerst

Woont u in de gemeente Hoogeveen dan hebben wij een verrassing voor u. De bezorging in deze plaats verzorgen we namelijk gratis. Borden en bestek zijn bij onze service inbegrepen: lekker makkelijk want u staat na het kerstbuffet gelukkig niet een overvolle vaatwasser in te pakken. Bij ons gaan alle medewerkers er op Eerste en Tweede Kerstdag met volle bak tegenaan en daar profiteert u van. Onze kerstbuffetten zijn zeer uitgebreid en veelzijdig!

Kerst = rollade

Kerst en rollade, die twee horen toch wel een beetje bij elkaar. En wanneer u bij de SchildHoeve in Hoogeveen (Fluitenberg) een kerstbuffet bestelt krijgt u naast de rollade nog veel meer lekkere gerechten thuisbezorgd. Koude gerechten waaronder slagers achterham en vitello tonato, warme gerechten zoals overheerlijke kabeljauwfilet uit de oven en runderribvlees.

Feestelijke extraatjes

Met Kerst mag er lekker gegeten worden en met ons geweldige kerstbuffet dat gewoon bij u kan worden thuisbezorgd gaat dat zeker lukken! Wilt u het liever nog wat uitgebreider? Ook dat is bij de SchildHoeve natuurlijk mogelijk. Als bijgerecht hebben wij een aantal overheerlijke salades die door onze chef-kok op fantastische wijze worden gegarneerd. Rundvleessalade, zalmsalade of huzarensalade; u zegt het maar. Dan kunt u er direct nog wat bijbestellen voor on the side. Onze tapenade van olijven bijvoorbeeld, of die geweldige kruidenboter op basis van ons eigen recept.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | webapplicatie dotsolutions