Kerstborrel op locatie in Hoogeveen

Verwen dit jaar uw vrienden en familie met een sfeervolle kerstborrel. Of u nu een intieme borrel in klein gezelschap wilt geven, of een uitgebreide borrel voor een grote groep, het kan op De SchildHoeve. Onze locatie is gelegen nabij Hoogeveen en biedt 3 zalen van verschillende grootte voor uw kerstfeest. Deze zalen zijn stuk voor stuk gelegen aan een prachtige winterse tuin met diverse terrassen. Als ervaren cateraars regelen wij daarnaast graag uw kerstmenu. 

Neem contact met ons op

Natasja

SchildHoeve Feestarrangementen Drenthe

Catering tijdens uw kerstborrel op locatie

De hapjes en drankjes voor uw borrel worden door ons professionele cateringbedrijf verzorgd. Hierbij heeft u niet alleen de keuze tussen verschillende arrangementen, maar ook de mogelijkheid om deze aan te passen aan uw eigen wensen. Ook met allergieën en diëten houden wij graag rekening. Met culinaire hoogstandjes worden u en uw gasten door onze topkoks verwend op onze sfeervolle kerstlocatie. Uiteraard met speciale kersthapjes en drankjes zoals glühwein. 

Uw kerstborrel sfeervol verzorgd

Ook de setting is natuurlijk geheel aangepast aan de kerst. De zaal waar u uw kerstfeest houdt gaat gehuld in een sfeervolle kerstdecoratie en de parktuin is omgetoverd tot kersttuin voor een sfeervolle avond. Met vuurkorven en dekens is het ook buiten behaaglijk warm. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is het versturen van uitnodigingen. U wordt tijdens uw kerstavond geheel door ons ontzorgd. 

Onze kerstlocatie voor uw borrel nabij Hoogeveen

De SchildHoeve is uw sfeervolle kerstlocatie nabij Hoogeveen. Wij zorgen niet alleen voor een knusse kerstsfeer voor uw borrel, maar ook voor de lekkerste hapjes en drankjes. Toch liever kerst vieren op een ander moment van de dag? Ook een kerstbrunch of -diner behoren tot de mogelijkheden. Bel voor meer informatie vrijblijvend telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur ons een e-mail via info@deschildhoeve.nl. Uw kerstfeest is bij ons in goede handen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions