Kerstbuffet bij de SchildHoeve

Lekker uit eten tijdens de Kerstdagen? Wanneer u in de omgeving van Hoogeveen woont of verblijft is Fluitenberg vlakbij. En in Fluitenberg vindt u de SchildHoeve. In onze gezellige en sfeervolle Gasterij worden tijdens de Kerstdagen de heerlijkste buffetten bereid. Het enige dat u hoeft te doen is er bij ons van komen genieten. Reserveer nu!

Overheerlijk Kerstbuffet

Kerst vieren op locatie, dat is genieten! Bij ons krijgt u een kerstdiner van hoog niveau voor een prijs waar u niets van kunt zeggen. Onze keuken met chef-kok zorgt ervoor dat u zowel op Eerste als Tweede Kerstdag vanaf 16:30 uur aan kunt schuiven. Ervaar hoe verrukkelijk onze ambachtelijk bereide gerechten zijn. U krijgt bij ons een geweldige combinatie van warme en koude gerechten. Onze huisgemaakte soepen zijn ongeëvenaard en ‘on de side’ serveren wij diverse soepen en salades. 100 procent puur en vers natuurlijk!

Een goed begin

Vanaf het moment dat u binnenkomt ontspant u samen met familie en vrienden. Als beginnetje brengen we de stemming er direct in door u te voorzien van een lekker glaasje kerstbubbels. Omdat u daar vast ook wel een klein hapje bij lust gaan de bubbels vergezeld van een trendy amuse. Genieten doet u bij ons letterlijk van begin tot eind: het start bij de amuse, en de avond (of althans het buffet) eindigt met een grand dessert.

Kinderen geen bezwaar!

Kerst is een familiefeest! We houden daarom extra rekening met onze kleine gasten. Kinderen tussen de 4 en 10 jaar eten mee voor een goedkoper tarief terwijl de allerjongsten (jonger dan 4 jaar) gratis aan tafel kunnen schuiven. De kids hoeven zich niet te vervelen. Wanneer ze lang genoeg aan tafel hebben gezeten kunnen ze zich bij ons ook buiten de tafels uitstekend vermaken. Er is zelfs een oppas dus de volwassenen hebben er geen omkijken naar!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | web applicaties dotsolutions