Kerstbuffet voor bedrijven in Hoogeveen

Met een zakelijk kerstbuffet van De SchildHoeve geniet u van een warm en koud buffet op uw bedrijf of op locatie nabij Hoogeveen. De SchildHoeve biedt diverse arrangementen voor een buffet met collega’s of zakelijke relaties tijdens de kerstdagen. Daarnaast kunnen bedrijven hun buffet, borrel of diner op onze gasterij laten organiseren. Zo kunt u ook zelf optimaal genieten van deze bijzondere dag met al uw medewerkers of relaties en hoeft u ter plekke niets meer te regelen. 

Neem contact met ons op

Kerstarrangementen voor uw bedrijfsbuffet

Uw kerstmenu bereid door de SchildHoeve komt voor een groot deel uit onze eigen moestuin, gecombineerd met vis- en vleeswaren van kwaliteitszaken. Onze chefs bereiden culinaire hoogstandjes, geserveerd in buffetvorm bestaande uit zowel koude als warme gerechten. U kunt kiezen voor een van onze buffetarrangementen, maar deze ook aan laten passen aan uw eigen wensen of die van uw gasten. 

Kerstbuffet op locatie nabij Hoogeveen

U viert uw kerstfeest op uw eigen bedrijfsterrein, of op De SchildHoeve in een landelijke omgeving. U en uw gasten kunnen hier gratis parkeren en u heeft de keuze uit 3 zalen met verschillende capaciteit, die door ons geheel in kerstsfeer zijn gehuld. Aangrenzend aan de zalen ligt een terras en de winterse parktuin, voorzien van vuurkorven en fleecedekens voor warmte en comfort. 

De SchildHoeve voor bedrijven

Laat uw kerstbuffet voor medewerkers of relaties organiseren door en eventueel op De SchildHoeve nabij Hoogeveen. Geniet van een heerlijk buffet van een professionele cateraar. Overigens kunt u ook bij ons terecht voor een kerstbrunch, kerstdiner of kerstborrel. En ook buiten de kerst laat u de zakelijke catering eenvoudig aan ons over. Neemt u voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0528 22 00 02. E-mailen kan ook op info@deschildhoeve.nl. Wij organiseren graag een geslaagd kerstfeest voor u en uw collega’s, medewerkers of relaties.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | websites dotsolutions