Kerstdiner op locatie in Hoogeveen

Het kerstdiner is een uitgelezen moment om samen te komen met vrienden en familie. Heerlijk eten in een intieme sfeer met de mensen waar u om geeft. Op De SchildHoeve nabij Hoogeveen bent u omringd door de prachtige natuur, dankzij de achterliggende bossen en de prachtige parktuin. Warm u bij de vuurkorven onder een warme deken op deze gezellige avond en geniet vervolgens binnen warm en comfortabel van het diner, bereid door onze professionele topkoks. 

Neem contact met ons op

Uw kerstdiner op maat

In de in kerstsfeer gehulde zaal staan de kaarsjes al op tafel voor uw drie- of viergangendiner. Onze arrangementen zijn aan te passen aan de voorkeuren van u en uw gasten, zoals speciale diëten of allergieën. Eet u deze kerst vlees, vis, of liever vegetarisch? Ook een kerstbarbecue of buffet behoort tot de mogelijkheden. Wanneer u zo uw eigen wensen heeft met betrekking tot de invulling van uw kerstfeest, staan wij voor u klaar met een kerstavond op maat. 

Culinair genieten van voorgerecht tot kerstdessert

Laat het u deze kerst smaken met een diner bereid door onze zeer ervaren koks, bestaande uit verschillende gangen met culinaire hoogstandjes. Van het voorgerecht tot aan het kerstdessert wordt u heerlijk in de watten gelegd. Natuurlijk worden naast traditionele of juist moderne kerstgerechten ook typische kerstdranken zoals glühwein en warme chocolademelk geserveerd. 

Kerst op locatie nabij Hoogeveen

Uw kerstfeest viert u in winterse sferen op De SchildHoeve in Fluitenveen. De SchildHoeve beschikt over een winterse parktuin en drie zalen met ieder een eigen capaciteit. Ons cateringbedrijf regelt graag uw kerstdiner bij ons op locatie nabij Hoogeveen, of bij u thuis. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur ons geheel vrijblijvend een e-mail voor meer informatie via info@deschildhoeve.nl. Wij verzorgen uw sfeervolle kerstavond graag tot in de puntjes.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website optimalisatie dotsolutions