Kerstdiner thuisbezorgd

Wie zo min mogelijk gedoe wil ondervinden tijdens de kerstdagen kan misschien maar het beste zorgen dat hij aanschuift bij familie die het kerstdiner mag regelen. Vindt u dit wel een beetje gemakkelijk en wilt u niet profiteren van de gastvrijheid van anderen? Er zijn natuurlijk andere opties. U kunt bijvoorbeeld urenlang in de keuken gaan staan om de kerstkalkoen op de juiste manier te bereiden of u gaat uit eten. Voor degene wiens levensmotto “home sweet home” is zal dat laatste in elk geval niet zo snel een goed alternatief zijn tijdens de feestdagen. Maar wat dan? De SchildHoeve in Hoogeveen heeft de oplossing letterlijk voor u klaarstaan. Wij komen het kerstdiner of de kerstbrunch gewoon bij u thuis afleveren. Vanuit Fluitenberg (bij Hoogeveen in Drenthe) brengen wij de meest overheerlijke kerstgerechten zo bij u de keuken in!

Uitgebreid kerstdiner bij u thuis

De catering van de SchildHoeve uit Drenthe is van bijzonder hoog niveau. Dat durven we zonder overdrijven te stellen. Wilt u een kerstdiner gebruiken zoals u nog nooit hebt gehad? Dan is dit een uitstekend moment. Wanneer u in Hoogeveen woont is de bezorging zelfs gratis! Kerst is bij uitstek het moment om samen met familie en vrienden uitgebreid te tafelen, en onze koks houden zich dan ook totaal niet in. Uitgebreid en van kwaliteit: zo kan het kerstbuffet dat we u leveren wel genoemd worden. Koude gerechten zoals dungesneden slagersachterham en diverse heerlijke salades (vissalade, rode bietensalade e.d.) worden gecombineerd met fantastische warme gerechten. Met kiprollade, kabeljauwfilet en runderribvlees is er voor elk wat wils.

Wij maken kerst gemakkelijk

Bent u al enthousiast geworden? Informeer dan bij de SchildHoeve in Hoogeveen (Drenthe) naar de mogelijkheden. We maken het u graag gemakkelijk op Eerste of Tweede kerstdag. Huur van borden en bestek is daarom ook inbegrepen. Geen urenlange afwas of een afwasmachine die meerdere keren moet worden ingepakt dus!


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions