Kerstdiner voor bedrijven in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor het houden van een kerstdiner voor al uw medewerkers? Bedrijven in en nabij Hoogeveen kunnen terecht op De SchildHoeve, in een landelijke en bosrijke omgeving. Hier geniet u van de winterse locatie, een heerlijk diner en de bijbehorende glühwein. En niet te vergeten het onmisbare gezelschap van uw collega’s. 

Neem contact met ons op

Een winterse locatie voor uw zakelijke kerstdiner

Op onze locatie kunt u kiezen voor drie zalen naargelang de grootte van uw gezelschap. De zalen worden feestelijk en sfeervol aangekleed voor het diner. Allen hebben zij door middel van een aansluitend terras aansluiting op de winterse parktuin, voorzien van vuurkorven en fleecedekentjes zodat u ook van de prachtige omgeving kunt genieten. Vervolgens geniet u in het gezelschap van uw medewerkers van een gezellig en heerlijk diner aan de met kaarsjes verlichte tafels. 

De invulling van uw bedrijfsdiner

Wij bieden u diverse kerstarrangementen aan met drie- of viergangendiners, maar ook kunt u uw diner een andere invulling geven aan de hand van een winterse barbecue of buffet. Daarnaast kunnen er naar wens aanpassingen gedaan worden en houden wij rekening met eventuele diëten. Genieten u en uw medewerkers deze kerst van een diner met vis, vlees of een vegetarisch hoofdgerecht op het menu? Onze ervaren koks bereiden graag culinaire hoogstandjes voor u om deze kerst onvergetelijk te maken. 

Zakelijke ontmoetingen in Hoogeveen

Bedrijven in Drenthe kunnen bij De SchildHoeve in Fluitenberg terecht voor een winterse locatie en de catering tijdens hun kerstdiner. Ook voor andere zakelijke aangelegenheden zoals een nieuwjaarsborrel of bedrijfspresentatie bent u bij ons van harte welkom. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden, bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur een mailtje naar info@deschildhoeve.nl. Wij ontzorgen u graag tijdens uw zakelijke kerstfeest.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions