Kerstlunch op locatie in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een prachtige landelijke setting voor uw kerstlunch? Gelegen in een bosrijke omgeving, met aangeklede zalen in de kerstsfeer, ruime terrassen en een parktuin is De SchildHoeve de locatie bij uitstek. Ons ervaren cateraarsteam verzorgd culinaire hoogstandjes, terwijl u geniet van de prachtige locatie nabij Hoogeveen en de tijd met vrienden, familie of collega’s. Een kerst om nooit te vergeten. 

Neem contact met ons op

Catering tijdens uw kerstbrunch of -lunch

Kerst is een tijd om samen te komen met familie en vrienden, of goede collega’s, en te genieten van elkaar. En van lekker eten in een sfeervolle ambiance. Tijdens een uitgebreide lunch op De SchildHoeve geniet u onder andere van verse broodjes, luxe beleg, warme huisgemaakte soep en wraps. Natuurlijk mogen kerstproducten zoals een kerststol niet ontbreken. Ons kerstarrangement is aan te passen naar smaak en de voorkeuren van uw gasten. 

Lunchen met kerst op een schitterende locatie

Op De SchildHoeve beschikken wij over drie zalen die voor uw kerstlunch geheel in de kerstsfeer worden aangekleed. De schitterende parktuin wordt naar wens voorzien van vuurkorven en de heaters worden aangezet voor een knusse en warme kerst. Iedere zaal heeft zijn eigen terras met toegang tot de parktuin. Gelegen in een bosrijke omgeving is onze gasterij een toplocatie voor uw kerstfeest. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten. 

Een geheel verzorgde lunch met kerst

Op De SchildHoeve nabij Hoogeveen kunt u zowel zakelijk als particulier een lunch houden. Hierbij wordt alles van aankleding van de zaal tot catering u uit handen genomen. Zo kunt u ook zelf genieten van dit bijzondere samenzijn met vrienden en familie of collega’s. Bent u op zoek naar catering voor een kerstlunch op uw eigen locatie, of wilt u voor andere gelegenheden een zaal huren? Dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Bel ons gerust op telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur ons een mailtje via info@deschildhoeve.nl. Wij zien u graag terug met de kerstdagen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions