Live catering tijdens uw feest

Heeft u binnenkort iets te vieren? U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf uren in de keuken te staan en uw gasten te verzorgen tijdens uw feestelijke avond. De kans is dan echter groot dat u weinig tijd heeft voor uw gasten, omdat u zelf druk bezig bent in de keuken. Dat kan natuurlijk anders. Schakel bijvoorbeeld Gasterij de SchildHoeve in. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van barbecue arrangementen en diverse buffetten. Onze koks weten bij elk feestje de juiste hapjes op tafel te zetten. Ook is het mogelijk te kiezen voor live cooking tijdens uw feest. Onze koks zullen de gerechten dan op locatie klaarmaken.

Op maat verzorgd

Wanneer u de catering voor uw feest in de omgeving van Drenthe uit handen wilt geven, zijn er diverse mogelijkheden. De koks van Gasterij de SchildHoeve kunnen samen met u kijken naar wat uw ideeën zijn. Is het een ingetogen feest? Zijn er kinderen aanwezig? Onze koks kunnen het eten aanpassen aan het type feest. Ook kunnen onze koks rekening houden met diverse allergieën en voorkeuren. Wanneer u, of één van uw gasten, allergisch is voor bepaalde producten, kunnen onze koks deze producten achterwege laten.

Een feestje op locatie

Naast het verzorgen van de catering van uw feest, kunt u bij Gasterij de SchildHoeve ook het feestje zelf geven. Wij bieden op locatie namelijk diverse feestelijke ruimtes die u kunt huren. Wij zullen de ruimte voor u in orde maken en geheel verzorgd aankleden naar uw smaak. Daarnaast zijn er ook altijd nog mogelijkheden om artiesten in te schakelen om de avond nog geslaagder te maken.

Lijkt het u leuk om een feestje te geven bij Gasterij de SchildHoeve? Of wilt u de catering voor uw feest in de omgeving van Hoogeveen uit handen geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0528 - 220002. Ook zijn wij bereikbaar via het emailadres info@deschildhoeve.nl of middels het contactformulier.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | bouw van website dotsolutions