Koken op locatie

Ontspannen genieten van heerlijke gerechten welke live door onze koks zullen worden bereid bij u op locatie. U en uw gasten zullen reikhalzend uitkijken naar elk gerecht dat wordt gepresenteerd. De koks zorgen door middel van live cooking op locatie voor een ultieme beleving die net dat beetje extra geeft. Met een eigen setting, gedekte tafels in het thema en mooi opgemaakte borden maken de koks er een compleet feestje van. Live cooking is zowel mogelijk bij u in de achtertuin maar natuurlijk ook bij u in huis of op de zaak.

Live Cooking zorgt niet alleen voor (h)eerlijke gerechten. Wij zorgen ook voor entertainment en brengen de restaurantbeleving met ons mee!

Als er iets te vieren valt blijft iedereen vaak het liefst gewoon thuis… En dat is logisch, want het team van Live Cooking zorgt ervoor dat het een onvergetelijk feest wordt! Ter plekke bereiden wij de heerlijkste gerechten; in je eigen keuken of in onze mobiele keuken. Wat is er nou fijner dan genieten van een topmaaltijd in je eigen huiselijke omgeving? Niets!

Van alle markten thuis

‘Koken op locatie’ kan zo uitgebreid als u zelf wilt. Vertel de chefs wat uw wensen zijn en het wordt geregeld. We helpen u graag met de plannen voor een onvergetelijke dag. Hoeveel mensen komen er? Beginnen we met koffie of met een welkomstdrankje? Waar wilt u uw gasten op trakteren? Live Cooking is van alle markten thuis: van een intiem etentje met vrienden of familie tot een groot knalfeest met alles erop en eraan!

Dit kan allemaal geregeld worden; inclusief bediening, muziek, feesttent en de aankleding. Maakt u zich verder geen zorgen over het opbouwen of het opruimen, want dat regelen onze medewerkers. Als gastheer of gastvrouw heeft u er geen omkijken naar. Onbezorgd genieten van je eigen feest. Dat wil toch iedereen?

Geheel naar u wens

Het aantal gangen kunt u desgewenst zelf bepalen. Live Cooking verzorgt de statafels, het servies, het bedienend personeel en de koks op locatie. Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes op elkaar afgestemd en prachtig gestyled op eigentijds wijze. Met leuke glaasjes, amuse lepels, schoteltjes en trendy prikkers zullen uw gasten versteld staan van de allure! U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte opvragen voor prijzen en mogelijkheden.

Meer informatie?

Wij maken graag uw Live Cooking evenement op maat. Naast de mogelijkheden welke in dit overzicht staan, zijn er nog vele andere mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor vegetariërs, diëten en allergieën goede alternatieven. Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvend gesprek aangaan waarbij wij u kunnen vertellen wat er zoal mogelijk is? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op via buitengewoon@deschildhoeve.nl.