Nieuwjaarsborrel op locatie

Een nieuwjaarsborrel op locatie zorgt voor een passende afsluiting van het oude jaar en een feestelijk begin van het nieuwe jaar. Bovendien hoeft u niets zelf op te bouwen of af te ruimen. Bij De SchildHoeve in Hoogeveen nemen wij de zorg voor uw nieuwjaarsfeest volledig uit handen. Niet alleen profiteert u van onze schitterende locatie in een bosrijke omgeving met gratis parkeermogelijkheden, ook de catering wordt door ons professionele team verzorgd. 

Neem contact met ons op

Natasja

SchildHoeve Feestarrangementen Drenthe

Zalen van 10 tot 250 man voor uw nieuwjaarsborrel

De SchildHoeve beschikt over drie zalen met ieder een eigen capaciteit, die wij graag sfeervol aankleden voor uw nieuwjaarsreceptie. Of u nu met 10 of met 250 man personeel het nieuwe jaar in wilt luiden, het kan in onze zalen en in onze prachtige parktuin. Voorzien van vijver, ruime vlonder en terrassen is deze gelegen tegen een bosrijke achtergrond. Dit zorgt voor een informele en ontspannen sfeer tijdens uw feest. 

De catering en het thema van uw borrel op maat

Zowel de catering als het thema van uw borrel kan volledig naar wens worden aangepast. Aan de hand van onze receptiearrangementen krijgt u een idee van de mogelijkheden, maar deze zijn zeker niet beperkt tot deze pakketten. Wij geven u bovendien graag ondersteuning bij de invulling van uw receptie, eventueel verrijkt met activiteiten voor teambuilding onder uw personeel. 

Laat u ontzorgen door ons professionele cateraarsteam

Niet alleen uw gasten, maar ook uzelf bent te gast op deze gemoedelijke borrel. U wordt geheel ontzorgd zodat ook u kunt genieten van uw nieuwjaarsfeest op De SchildHoeve. Naast het organiseren van uw borrel, kunt u bij ons ook terecht voor een receptie, trouwfeest, zakelijke presentatie en vele andere aangelegenheden. Bel ons gerust voor meer informatie op telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. Organiseer dit jaar een spetterende nieuwjaarsborrel in Hoogeveen.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | beter vindbaar dotsolutions