Nieuwjaarsreceptie in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een locatie in Hoogeveen waar u met uw medewerkers kunt terugblikken op het oude jaar en proosten op het nieuwe jaar? De SchildHoeve biedt met drie zalen met ieder zijn eigen capaciteit plaats voor uw nieuwjaarsreceptie en verzorgt bovendien graag uw catering. De sfeervolle zalen zijn gelegen aan de prachtige parktuin, waaraan de terrassen bij de zalen grenzen. Start het nieuwe jaar goed met een nieuwjaarsreceptie op De SchildHoeve. 

Neem contact met ons op

Natasja

SchildHoeve Feestarrangementen Drenthe

Receptiearrangementen voor uw nieuwjaarsborrel

Of u nu sfeervol, smaakvol, stijlvol of succesvol het nieuwe jaar in wilt, wij hebben een receptiearrangement dat bij uw voornemens past. Geniet van koude en warme hapjes, een drankje en de aanwezigheid van uw gemotiveerde personeel. Naast koffie, thee en gebak met aansluitend een hapje en een drankje, kunt u kiezen voor bruschetta, antipasti en tapenade. Of een heerlijke bitterbal, sateetje en kroepoek. Of laat uw medewerkers hun eigen broodje met runderburger van de grill garneren. 

Houd uw receptie op een uitstekende locatie

Op De SchildHoeve wordt de zaal van uw keuze sfeervol aangekleed en een muziekinstallatie is aanwezig voor feestelijke muziek. Ook staat er een presentatiescherm in iedere zaal voor uw geplande mediapresentaties. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot uw nieuwjaarsborrel, dan brengen wij ook deze graag ten uitvoer. Zo heeft u de mogelijkheid om activiteiten te combineren met de culinaire receptiearrangementen. 

Uw nieuwjaarsfeest tot in de puntjes verzorgd

Naast het huren van een locatie voor uw nieuwjaarsreceptie nabij Hoogeveen, kunt u bij De SchildHoeve ook terecht voor andere zakelijke aangelegenheden zoals een bedrijfspresentatie. Ook voor privéaangelegenheden zoals trouwfeesten en jubilea staan wij voor u klaar. Zowel voor de locatie als de verzorging van de catering. Bel ons gerust voor meer informatie via telefoonnummer 0528 22 00 02, of stuur een e-mail naar info@deschildhoeve.nl. Wij zorgen er graag voor dat uw nieuwjaarsborrel tot in de puntjes verzorgd is.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine optimalisatie dotsolutions