Bruidsparen opgelet!

Trouwplannen? Of binnenkort zoveel jaar getrouwd? Kom dan naar de bruidsbeurs welke wij organiseren op De SchildHoeve! Hier kan de zoektocht naar alle mogelijkheden beginnen. Er valt heel wat veel te regelen voor een bruiloft of huwelijksfeest. Een van de belangrijkste dingen om mee te beginnen is het vinden van een  geschikte trouw en feestlocatie. En die hebben wij! Een locatie waar men in de open lucht, op het water of in onze prachtige parktuin het jawoord kan geven. Met aansluitend een knalfeest binnen of buiten ergens op een van onze terrassen in de tuin. Er moet immers nog lang over deze speciale dag nagepraat gaan worden!

Mochten jullie zelf een mooie locatie hebben (Tuinschuur, weiland, woning, tuin) dan kunnen wij ook bij u thuis het feest verzorgen. Van diner, tot live-cooking, drankenarrangement tot aankleding en bediening, wij draaien nergens onze handen voor om. Ons cateringteam kan een sfeer neerzetten waardoor je jullie eigen locatie haast niet meer terugkennen. Ervaring, creativiteit en sterke armen genoeg! 

14 oktober 2018 Trouwbeurs

Bruiloft

Benieuwd naar onze locatie en naar onze vele mogelijkheden? Tijdens de bruidsbeurs zetten wij alle deuren open van onze zalen, zijn er zaalopstellingen te zien en kan men een wandeling maken door de tuin voor een impressie van onder andere trouwceremonie  en aankleding van een Festival Wedding. Tevens geven veel leveranciers acte de presence. Van bruidsjurk, ringen, taarten, fotograven, videograaf tot weddingplanner en styling: alles komt aan bod! 

Ons team staat u graag te woord om de mogelijkheden, onze speciale Love Deals en ideeen met jullie te bespreken. De trouwbeurs is gratis en zonder verplichtingen. 

Waar? 

Gasterij & Catering De SchildHoeve, Fluitenbergseweg 69 in Fluitenberg

Wanneer?

Zondag 14 oktober 2018

Hoe laat?

Van 13:00 uur tot 17:00 uur

 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website ontwerp dotsolutions