Nu bij de SchildHoeve!

Archery Tag en Bubbel Voetbal. 

Wat is Archary Tag of ook wel  “Trefbal 2.0”?

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en boogschieten!  Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Je moet in beweging blijven. Niet alleen om jezelf te beschermen maar ook om pijlen te bemachtigen zodat je weer ten aanval kunt gaan. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit Full-face maskers.

Twee teams strijden om de eerste te zijn die alle vijf de doelen uit de 5-punts target van de tegenstander heeft geschoten.

Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden: Of alle spelers van de tegenpartij zijn getagd en zijn uit het speelveld, of één van de teams heeft alle 5 de spots uit de target van de tegenpartij geschoten of… de speeltijd is afgelopen. Als de speeltijd is afgelopen dan is het team die de minste spots uit zijn target heeft verloren de winnaar!!

Archery Tag is geschikt voor scholen, bedrijven, verenigingen en vrijgezellen feesten.

BOEK NU UW FEESTJE OF VERGADERING IN DE MAAND JUNI 2019. U KRIJGT EEN VAN DEZE 2 ACTIVITEITEN ER EEN UUR GRATIS BIJ!

Aanvullende Informatie:

Genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief btw

 

Bubbel Voetbal “Een unieke, hylarische ervaring!”

Bubbel Voetbal (of Bubble Voetbal) is vergelijkbaar met echt voetballen; twee teams die proberen de bal in elkaar’s doel te werken. Er is echter 1 klein verschil wat het spel compleet anders maakt! Doordat alle spelers in een NL Bubbel zitten kan je elkaar omver lopen, tegen de keeper van de andere partij op springen of de spits van de tegenstander sandwichen! Hilariteit gegarandeerd!

Aanvullende Informatie:

Genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief btw

Combi Archery Tag ( 20 personen of meer) + Bubbel voetbal € 27,50 persoon incl. btw.


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | hoger in Google dotsolutions