Onverwachte gerechten die superlekker zijn op de barbecue!

arrangement-barbecue

De zomer is in volle gang en dat betekent dat de barbecue weer aangestoken wordt. Maar naast de spiesjes, fruitsalades en stokbrood met kruidenboter is er nog zoveel lekkers wat je zeker eens moet proberen.

Vlees en groenten als courgette, paprika en maïs zijn altijd goed bij een barbecue, maar deze 7 onverwachte ingrediënten zijn ook super lekker wanneer je ze grilt. En het enige wat je nodig hebt is een beetje olijfolie
en wat peper en zout.

Watermeloen
Natuurlijk lekker als dorstlesser, maar ook heerlijk met olijfolie en wat peper en zout op de grill.

Banaan
Karameliseer een banaan door deze (in de schil) door midden te snijden (over de lengte) en de twee helften op de grill te leggen. Klaar? Een beetje suiker erop of nog beter: wat gesmolten chocolade. Heerlijk!

Komkommer
Leg een komkommer in plakjes (besmeerd met wat olijfolie en wat zout en peper) op de barbecue. Lekker voor op je burger!

Donuts
Even op de barbecue en je hebt een heerlijk warm nagerecht. Let op, ga voor een gesuikerde donut, niet voor eentje met glazuur.

Mango
Snijd de mango in dikke plakken, smeer deze in met olijfolie en besprenkel met wat cayennepeper. Genieten!

Augurken
Ook gegrild heerlijk als snack.

Bacon
Crispy bacon, dat zegt genoeg, toch? Als je bang bent dat het te hard gaat, leg de bacon dan op een stukje aluminiumfolie.

Bovenstaande gerechten zijn mooie toevoegingen aan uw barbecue of grill feest, maar natuurlijk kunnen wij ook deze ook voor u verzorgen, graag! Onze mogelijkheden

 

 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | internet marketing dotsolutions