Pasen bij de SchildHoeve!

Altijd met Pasen al eens iets anders willen doen?

Komt u dan gezellig Pasen vieren bij Gasterij de SchildHoeve!

Op zondag 1 en maandag 2 April 2018 kunt u vanaf 16:00 uur heerlijk genieten van een 3-gangen sharing diner. Er zal bij elke gang een heerlijke proeverij aan tafel geserveerd worden. U wordt ontvangen met een heerlijk verfrissende cocktail en op tafel staan huisgebrande nootjes, gemarineerde olijven en warme broodjes met huisgeslagen roomboter voor u klaar.

Vervolgens presenteren wij bij u aan tafel de volgende gerechten: 

Voorgerecht

per tafel een plank met ; gevuld ei 2.0, eiersalade met gedroogd spek en bieslook,Lams ham met gemarineerde groene asperges , Luuk’s gemarineerde zalm met saus van mosterd en bruine suiker, koud gerookte makreel met gemarineerde komkommer en chili. Uiteraard een lekker kopje soep van het seizoen.

Hoofdgerecht

Op tafel serveren we een happerij van; mini kebabspiesje van lam en rundvlees met yoghurt mint saus, varkensvlees van de Smoker met eigen BBQ-saus, gemarineerde en gegrilde kip op oosterse wijze  in een pitabroodje, gebakken botervisje op luchtige aardappelpuree en een hollandaisesaus uit de kidde, gemarineerde groenten en een salade van diverse koolsoorten met rozijntjes en kaneel.

Nagerecht

Een parade van desserts worden geserveerd. Lolly van vanille parfait, huisgemaakte boerenjongens luchtige crème van advocaat , chocolademouse met Oreo cookies en merenques

Prijs € 37.50 per persoon exclusief de drankjes.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | zoekmachine optimalisatie dotsolutions