14 februari 2016 Valentijnsdag!

Vier de dag van de liefde bij Gasterij De SchildHoeve in Fluitenberg! Aangezien de liefde vaak door de maag gaat, springt chefkok Luuk de Weerd samen met zijn team hier graag op in door een 4-gangen Valentijnsdiner te bereiden.  Een Valentijnsdiner in een sfeervolle setting, waarbij men kan genieten van diverse huisgemaakte en smakelijke gerechten.

Live muziek met romantische lovesongs

Om het Valentijnsdiner een extra feestelijk tintje te geven heeft Gasterij De SchildHoeve zangeres Lara Boode en muzikanten Gijs Kos op gitaar en Ron Saan op piano voor deze avond weten te strikken waarbij zij romantische lovesongs ten gehore gaan brengen. Het team van Gasterij De SchildHoeve wil er op 14 februari een speciale avond van gaan maken waarbij zij samen met haar gasten een mooie herinnering willen creëren in een sfeervolle, romantische setting. 

U wordt ontvangen met een welkomsdrankje en een heelijke amuse. Vervolgens zult u verrast worden met een heerlijk 4-gangendiner. Graag horen wij van u of uw keuze uitgaat naat vlees, vis of vegetarisch.

U kunt een tafel reserveren via info@deschildhoeve.nl of bellen met 0528-220002. Ook kunt u reserveren via het contactformulier.

Valentijnsdiner valentijnsdag

 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | ontwerp dotsolutions