Unieke vergaderlocatie in Drenthe tussen de Drentse heideschapen!

Schaapskooi buitengewoon vergaderenSchaapskooi Ruinen vergaderlocatie

Wij kunnen vanaf mei 2018 u een inspirerende vergaderruimte aanbieden in Ruinen in Drenthe. In de vergaderlocatie van de Schaapskudde Ruinen heeft u uitzicht over de schapen en de weidse omgeving van het Nationaal Park Dwingelderveld. U kunt de vergadering combineren met een uitleg over de schaapskudde Ruinen, een wandeling met de schaapherder en een bezoekje aan de uitkijktoren waar u een prachtig uitzicht heeft over het Nationaal Park Dwingelderveld.

De schaapskudde Ruinen

De schaapskudde van Ruinen bestaat anno 2018 uit ongeveer 300 schapen en wordt beheerd door beroepsherders.  Zij verzorgen de kudde intensief. Zowel in de zomer als de winter gaat de herder met zijn schapen het Dwingelderveld op, bij goed of slecht weer. Naast gras eten de schapen de groeischeuten van de heideplanten.  

De prachtige vergaderlocatie bij de Schaapskooi biedt u de mogelijkheid om van dichtbij de prachtige Drentse natuur te beleven. U zult de rust en de ruimte van de heidevelden ervaren vanuit een luxe fauteuil aan een mooie vergadertafel. De omgeving zal u inspireren  en u vergeet de hectiek van alledag. 


Onze vergaderlocatie in Drenthe is van alle gemakken voorzien

De vergaderlocatie bij de schaapskudde Ruinen is van alle gemakken voorzien; we beschikken over wifi, een modern scherm voor bijvoorbeeld presentaties . U zit in luxe fauteuils aan een mooie tafel tussen de schapen die pal naast de vergaderlocatie staan te grazen. 

De ruimte is te huren vanaf * € 500,- voor een dagdeel van vier uur of een hele dag  * € 750,- 

Ons keukenteam en eventueel bediening legt u hierbij graag in de wol....watten en kunnen zorgen voor een heerlijke lunch, diner of barbecue. 

 U kunt de volgende activiteiten bijboeken:  
1 uur wandeling met de herder en de honden, maximaal 20 personen. Dit vind plaats aan het begin of einde van de dag * € 150,00
Lezing over het  Drents Heideschaap  in het heidegebied Dwingelderveld.  Één uur inclusief vragen  * € 125,00
*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Meer info? Bel 0528-220002 of mail ons: info@deschildhoeve.nl

 

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | website hosting dotsolutions