Love is in the air!

Trouwplannen? Kom dan naar de BRUIDSBEURS. Op zondag 14 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur bij de SchildHoeve in Fluitenberg. Wij laten je graag onze trouwaccomodatie zien. Daarnaaast zijn er veel lokale bedrijven op het gebied van trouwen aanwezig, zoals Mariages Bruidsmode, Hendriksen Mannenmode, De Zoetige taart, Real loveWeddings, Michael SteenbergenVideoproducties en nog veel meer!

Vragen of vrijblijvende offerte aanvragen?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Onze gastvrouw Linda zal spoedig contact met u opnemen!

Neem contact met ons op

 

In onze sfeervolle zalen, welke wij in verschillende settings aan jullie presenteren, krijgen jullie een goed inkijkje van wat wij te bieden hebben. Tevens zullen diverse lokale bedrijven jullie informeren over de mogelijkheden tijdens jullie trouwdag. Nog op zoek naar een fotograaf welke de perfecte plaatjes kan schieten, een dj die de dansvloer vol weet te krijgen, een bloemist die de mooiste boeketten schikt, de lekkerste taart, de mooiste ring, de juiste styling? Dit en nog veel meer kunnen jullie vinden op de meest intieme bruidsbeurs in de regio.

 


Voor snelle vragen en informatie bel 0528 22 00 02 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

sitemap | contact | privacy | zoekmachine marketing dotsolutions